4 bevált mondat, amivel könnyen lerázhatod a nyomulós pasit
Így kezeld a helyzetet
Ha a pasi nem ért a szép szóból, így szabadulj meg tőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rendkívül zavaró, amikor egy srác nem ért a szóból, és egyszerűen nem fogja fel, hogy te nem szeretnél tőle semmit.

Ilyenkor persze nem megoldás, ha szitkozódva melegebb éghajlatra küldöd a buli kellős közepén, inkább találj rajta fogást a következő mondatokkal, meglátod, pillanatokon belül odébbáll.

- Van barátom

Nem a legeredetibb lerázós szöveg, de egészen biztos, hogy hatásos. Olyan, mintha egy táblát akasztanál a nyakadba, hogy magánterület, idegeneknek belépni tilos - ez pedig kellő visszatartó erővel bír.

Ha tehát valaki olyan próbál rád csimpaszkodni, akivel még táncolni sem szeretnél, érdemes a pasidra hivatkozni, akkor is, ha jelenleg éppen szingli vagy, hiszen ezt az önként jelentkező úgysem tudja, és ha elég meggyőző vagy, hamar odébb fog állni.

- Benne vagyok a telefonkönyvben

Amikor egy pasi olyan nem túl eredeti kérdésekkel környékez meg, hogy mi a neved, vagy elkérheti-e a számodat, érdemes azt mondani neki, hogy a telefonkönyvben megtalálja. Nem a legudvariasabb válasz, de legalább hatásos.

Esetleg, ha merész vagy, és a pasi azt kérdi, mégis hogyan találjon meg, akkor még azt is mondhatod, hogy ha egymásnak vagytok rendelve, úgyis kitalálja.

Vedd fel a kesztyűt!

Sajnos vannak olyanok is, akik nem értenek a szóból. Ilyenkor sem kell nagyon bedurvulnod, de érdemes olyan frappáns, netán humoros, ám mégsem sértő választ adni, amire az illető nem fog tudni reagálni, így nyugodtan faképnél hagyhatod. Például, ha éppen egyedül vagy az asztalnál, amíg a barátnőid a táncparketten mutatják be a legújabb koreográfiájukat, és egy fiú megkérdezi, szabad-e a melletted lévő hely, akkor válaszold azt: - Igen, és az enyém is az lesz, ha ideülsz. Ha mindezt egy mosoly kíséretében teszed, nem lesz belőle sértődés.

Ha meg akar hívni valamire, nyugodtan feleld: - Köszönöm, de már van italom, sőt, viccesen meg is jegyezheted, anyukád mindig arra tanított, hogy ne fogadj el idegenektől semmit. A lényeg itt is a kedves magabiztosság - ügyelj arra, hogy a hangsúllyal és mimikával ne tipord porba szegény fiú önbizalmát.

Neked van valamilyen tipikus lerázós dumád?

Ezt is szeretjük