Top 3 téma az első randin, amivel le fogod nyűgözni a srácot

Az első randi mindig együtt jár egy kis izgalommal. Rajtad is múlik, hogy kínos hallgatás lesz-e a vége.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az első randikkal együtt jár az izgalom is: vajon jól fogjuk érezni magunkat? Tetszeni fogok neki? Kettesben is olyan ellenállhatatlannak találom majd? És tudunk miről beszélgetni?

Ha szeretnéd elkerülni a legveszedelmesebb randigyilkost, a beálló kínos csendet, akkor készülj fel előre néhány tuti témával: a pasi garantáltan elolvad majd tőle!

Cselezd ki!

Nincs olyan pasi, aki ne lenne oda valamilyen sportért: járj utána, a te randipartnered miért rajong. Ha már tudod, melyik a kedvenc focicsapata, elég lesz bedobnod, hogy látta-e a tegnap esti meccset, vagy szerinte is jogos volt-e az a tizenegyes, amivel most teli vannak a sportlapok. Persze nem kell a szakértőt adnod.

Ne aggódj, ennél jobban nem kell belemerülnöd a témába, a srác már attól le lesz nyűgözve, hogy egyáltalán ismered a csapat nevét - innentől át is veszi a szót, és nem kell tartanod a kínos hallgatástól.

És hogy ez neked miért jó? Amellett, hogy szereztél néhány jó pontot, ezután már azt sem lesz nehéz kideríteni, hogy a srác csak a kanapéról szurkol, vagy gyakorol is valamilyen testmozgást - ebből pedig könnyen megtippelheted, hogy vajon hány kocka lapul a pólója alatt. Ki ne lenne kíváncsi egy ilyen infóra?

Egy kis humor

A fiúk szeretnek nevetni, és ha sikerül mosolyt csalnod randipartnered arcára, azzal garantáltan bevésed magadat az emlékezetébe. Ha úgy érzed, megrekedt a beszélgetés, mondj el egy viccet, vagy fogj bele egy "nem fogod elhinni, mi történt velem a múltkor" kezdetű történetbe.

Ezek a legkínosabb bakik az első randin

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nem kell életed legkínosabb pillanatait felidézned rögtön az első randin, de ha a srác látja, hogy képes vagy saját magadon nevetni, nem görcsölsz mindig mindenen, hanem az élet naposabb oldalát szemléled, ösztönösen igényelni fogja, hogy több időt töltsön veled. Arról nem is beszélve, hogy ha elmeséled valamelyik csetlés-botlásodat, a srácban rögtön feltámad a védelmező ösztön: úgy fogja érezni, egy aranyos, mosolygós kis hercegnő vagy, aki az ő oltalmára szorul.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Pezsdítő dallamok

Zenét hallgatni mindenki szeret, így biztos lehetsz benne, hogy ez egy olyan téma, amivel megindíthatod az esetlegesen elakadt beszélgetést. Kérdezd meg, hogy milyen koncerten volt utoljára, vagy kinek a cédéjét vette meg legutóbb. Ha van egy kis szerencséd, kiderülhet, hogy ugyanaz a kedvenc hazai előadótok - hopp, már meg is van a következő találka ürügye!

Ezt is szeretjük