Rengeteg kezelésen esett át a kislány, de nem javul az állapota: most te is segíthetsz neki
Január 15-én megrendezésre kerül a #FightForHanna jótékonysági sportrendezvény, amely a Ewing-szarkómás kislány, Zuckermann Hanna Luca támogatásáért jött létre.

GettyImages-1131181443
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 15-én megrendezésre kerül a #FightForHanna jótékonysági sportrendezvény, amely a Ewing-szarkómás kislány, Zuckermann Hanna Luca támogatásáért jött létre. 

Hanna. Egy mosolygós, életvidám, hétéves kislány. Mosolya mögött azonban olyan küzdelem rejtőzik, mely méltán emeli őt a legnagyobb harcosok közé. Nem címért vagy kupáért zajlik ez a harc, hanem az életéért.

Fight For Hanna jótékonysági sportrendezvény

Hannánál évekkel ezelőtt Ewing-szarkómát diagnosztizáltak. Egy fájdalmas, agresszív és terjedésre hajlamos csontdaganatot, amely folyamatos kezelésre szorul, kemoterápia, műtétek és sugárkezelések sokaságával. Hanna rengeteg kezelésen esett már át, de állapota sajnos nem javul. Ha időszakosan enyhülnek a tünetei, az a kedves, csupa mosoly kislány, akinek ennyi idősen lennie kell, de ha támad a kór, olyan fájdalmakat él át, amik egy felnőtt szervezetet is próbára tennének.

Hanna.png

Szerencsére Hanna nincs egyedül, hisz szülei, illetve testvérei folyamatosan mellette állnak, és segítik, amiben tudják, a nehézségek ellenére is. Szülei vidékről hordják kezelésre kislányukat, melynek költségei a rokkantnyugdíjas édesanyát és az állását nemrég elvesztő édesapát terhelik, de minden megpróbáltatás ellenére továbbra is küzdenek, és bíznak kislányuk mihamarabbi felépülésében.

A család terhei könnyítésére a Rokko Gym Hungarian Muay Thai Club egy barátságos küzdelmet szervez az UTE Judo termében (1044 Budapest, Megyeri út 9.) 2023. 01. 15-én, vasárnap 10:00 órától, melynek bevételét maradéktalanul Hanna családjának fogják eljuttatni.

A több mint száz elhivatott résztvevő között lesznek magánszemélyek, sportolók, neves vállalkozók és vállalatok is, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

A cikk az ajánló után folytatódik

A résztvevők 45, 2 perces Muay Thai barátságos küzdelemben, klasszikus Muay Thai szabályrendszer keretein belül mérhetik fel tudásukat kortól, nemtől, bőrszíntől és vallástól függetlenül. Az esemény nyílt, így bármely klub harcosait szívesen várják.

A programok között tombolahúzás is szerepel, melyen a résztvevők egy Muay Thai felszerelést nyerhetnek, a Muay Thai Stores jóvoltából, illetve kisorsolnak egy D-Life termékekből álló csomagot is, az Inter-Cosmo Kft. támogatásával. 

A rendezvény további támogatói a Tom Yum Authentic Thai étterem, a Toner Holding Kft. és a Chichaya Thai Massage szalon. A küzdelmeket az M4 és a Sport1 televízió közvetíti, zenei aláfestést pedig DJ Tigran biztosítja. 

Az esemény szervezői a Rokko Gym Hungarian Muay Thai Club, a Thai-box.hu és a 45. születésnapját ünneplő Ales Attila.

Légy részese Te is a küzdelemnek! https://www.facebook.com/events/2070024416519543

Aki támogatná Hanna küzdelmét, akár egy apró, pár ezer forintos hozzájárulással, az az alábbi számlaszámon megteheti:

11773425-03018556

Csillag Richárd (Hanna testvére)

Közleményben kérik feltüntetni: Hanna adomány

Emlékszel a palackból itatott, csontsovány kisfiúra? Így él ma a 8 éves Hope

A falujából elüldözött kisfiú a csodával határos módon megmenekült.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük