"Szerelmes lettem ByeAlex-be. Szerintetek valahogy össze tudnék vele jönni?"
A válasz
A Facebookra is eljutott ByeAlex rajongójának híre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gyakori kérdések oldalát nézegetve egyszerűen lehetetlen unatkozni, akkor pedig még nagyobb az élmény, ha az ember belefut egy róla szóló kérdésbe.

Ez történt a minap ByeAlexszel is, aki annyira örült a dolognak, hogy még a Facebook-oldalán is megosztotta a kérdés linkjét.

"Szerelmes lettem ByeAlex-be"

Nem akármilyen kérdésbe futott bele az interneten ByeAlex. Annyira elnyerte a tetszését, hogy meg is osztotta a Facebookján, hogy a rajongók is láthassák a dolgot.

"Hahahaha! Ezen az oldalon olykor nagyon vicces kérdések vannak velem kapcsolatosan is" - írta a harmincéves énekes a linkhez.

A szóban forgó kérdés a Gyakori kérdések oldalára került fel, és így szól: "Szerelmes lettem ByeAlex-be. Szerintetek valahogy össze tudnék vele jönni?" Egyelőre nem kapott pozitív választ Alex - úgy tűnik, legnagyobb - rajongója, sőt, a válaszadók inkább elvették a reményt a kérdezőtől.

Furcsa bajuszt növesztett ByeAlex

A rajongók körében nem aratott osztatlan sikert a változás, de abban a legtöbben egyetértettek, hogy mókás az új forma.

Egyöntetű válaszok

A Facebook-kommentelők is hasonlóan vélekedtek a témában, mint a kérdezős oldal felhasználói. Volt, aki szerint egyáltalán nem tartozik másra ez a dolog. "Tartsa titokban. Vagy írja meg. Privátba. Alexnek. A választ ne mástól várja."

Mások szerint az ügynek egyetlen kimenetele lehet: "Szegény... úgy tűnik, hogy plátói marad a dolog."

A kérdés feltevője természetesen - és érthető módon - nem jelentkezett ByeAlex megosztása alatt, talán elvette a kedvét a sok lebeszélő válasz, de még az sem kizárt, hogy az illető viccelt, amikor feltette a kérdést.

Kép és mobilkép: Facebook.

Ezt is szeretjük