Még soha senki sem láthatta így! Teljesen új oldaláról mutatkozik be ByeAlex

Az énekes most ByeAlex helyett Márta Alexként tevékenykedett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

ByeAlex számára az Eurovíziós Dalfesztivál hozta meg az országos ismertséget: a 2013-as versenyen tizedik helyen végzett Kedvesem című dalával.

Idén kiderült, hogy van egy zenekara is, ám most a muzsikálás mellett egy másik művészi oldalát is megmutatja: a 29 éves énekes írt egy regényt.

Ez most egészen más lesz

Aki követi ByeAlex munkásságát és Facebook-oldalát, tudhatja, hogy az énekes odavan az irodalomért, így talán nem meglepő számára, hogy most Alex maga is írt egy könyvet. A napokban számolt be a fejleményekről a regénnyel kapcsolatban a közösségi oldalon.

"Kicsit elcsúsztam a regényem leadásával, de hamarosan a kiadóhoz kerül a kézirat. Ennek a könyvnek semmi köze a ByeAlex produkcióhoz. Ezért, kérem azokat, akik engem, a ByeAlex alapján hinni vélnek valamilyennek, azt engedjék el, mert ez a regény nem lesz olyan. Ezt a regényt nem ByeAlex, hanem én, Márta Alex írom."

A könyv, amely az Özséb - Egy öngyilkos Miskolcon címet kapta, már előrendelhető az interneten. További érdekesség, hogy a borítót nem más, mint ByeAlex húga, művésznevén Amiizmus tervezte.

ByeAlex új tetoválása

ByeAlex nem mindennapi pillanatba engedett betekintést a rajongói számára: megmutatta, hogyan készült legújabb tetoválása. Nézd meg te is!

Mi történt ByeAlex karjával? Nézd meg képeken!

Nézegess képeket!

Elolvasom

Miről szól?

Íme egy kis ízelítő: olvass el egy részletet a könyv leírásából.

"Szóval, Özséb egy nem átlagos panelproli, akinek mégis átlagosan kell élnie, amit egyébként marhára gyűlöl. Ki akar átlagosan élni? Különben is, a bejelentés - és ezzel a szóval is sokat találkozunk majd a regényben - nagyon felzaklatja őt. Ezért úgy dönt, úgy ébred, hogy megöli magát: véget vet földi életének.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Hogyan telik az utolsó napja? Önnek hogyan telne? Biztosan nem így, mint ahogyan neki… Különben is, hogy lehet valakinek ilyen hülye neve, hogy Özséb?"

Képek: Facebook

Ezt is szeretjük