Soha nem gondoltuk volna, hogy avokádóból ilyen műalkotások készülhetnek: tenyérnyi szobrokat faragott a művész
Hihetetlenül részletes mintákat faragott a művész az avokádók zöld húsába.

GettyImages-1183618160
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az avokádót magas omega-3 esszenciális zsírtartalma teszi az egyik legegészségesebb gyümölccsé, szívvédő és memóriavédő hatása miatt előszeretettel fogyasztják az emberek. De nem mindenki elégszik meg ennyivel.

Daniele Barresi egészen egyedi módját találta ki annak, hogyan lehetne felhasználni még a népszerű gyümölcsöt. Az avokádó zöld húsa jelenti számára az üres vásznat, melybe részletes műalkotásokat faraghat bele.

Az avokádófaragás

A tehetséges faragószobrász alkotásai annyira különlegesen néznek ki, hogy még díjat is nyert velük. 2013-ban és 2014-ben is aranyéremmel távozott a WACS versenyről, ahol különböző faragóművészekkel mérettethette össze tudását. 2015-ben pedig visszahívták, hogy zsűrizze az az évi alkotásokat. Érdemes megtekinteni a legszebb remekműveit - egytől egyig hihetetlenül részletgazdagok.

(Cikken belüli, és ajánlóképek forrása: danielebarresi, danielebarresi_artist / Instagram, Daniele Barresi  / Facebook, a képek felhasználását Daniele Barresi engedélyezte, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük