8 elgondolkoztató fotó a magányról és az elzártságról: zseniális fényképek születtek az arc nélküli emberekről

A művész egészen egyedi szemszögből mutatta meg a negatív érzések világát.

GettyImages-1206328174

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Felicia Simion egy 27 éves szabadúszó fotóművész, aki az önkifejezés, történetmesélés különböző dimenzióit, csatornáit próbálgatja. 

A fiatal és tehetséges nő már gyerekkorában rajongott a művészetért, a festés, az írás és a zene is foglalkoztatta. Végül 13 éves korában varázsolta el teljesen a fényképezés világa.

Különös képek az elzártságról és a magányról

- Munkáim a valóság és a kitaláció határmezsgyéjén mozognak, könnyedén átlebegnek egyik oldalról a másikra. Az elmúlt néhány évben a kulturális antropológia fogott meg, olyan témákat kutattam, mint az identitás, a család, a hagyomány és az emberi test - írta hivatalos weboldalán.

A jelenleg Romániában, Bukarestben élő fotóst olyan nagy képzőművészek ihlették, mint René Magritte vagy Constantin Brâncuși. Hatásukat jól mutatja a nemrég elkészült fotósorozata, amiben teljes testüket fedő, „arcnélküli” embereket kapott lencsevégre, megmutatva ezzel az elzártság, a magány érzetét.

(Képek forrása: Felicia Simion Photography, feliciasimion.photographer / Instagram, Felicia Simion / Facebook, a képek használatát Felicia Simion engedélyezte)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük