8 elgondolkoztató fotó a magányról és az elzártságról: zseniális fényképek születtek az arc nélküli emberekről
A művész egészen egyedi szemszögből mutatta meg a negatív érzések világát.

GettyImages-1206328174
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Felicia Simion egy 27 éves szabadúszó fotóművész, aki az önkifejezés, történetmesélés különböző dimenzióit, csatornáit próbálgatja. 

A fiatal és tehetséges nő már gyerekkorában rajongott a művészetért, a festés, az írás és a zene is foglalkoztatta. Végül 13 éves korában varázsolta el teljesen a fényképezés világa.

Különös képek az elzártságról és a magányról

- Munkáim a valóság és a kitaláció határmezsgyéjén mozognak, könnyedén átlebegnek egyik oldalról a másikra. Az elmúlt néhány évben a kulturális antropológia fogott meg, olyan témákat kutattam, mint az identitás, a család, a hagyomány és az emberi test - írta hivatalos weboldalán.

A jelenleg Romániában, Bukarestben élő fotóst olyan nagy képzőművészek ihlették, mint René Magritte vagy Constantin Brâncuși. Hatásukat jól mutatja a nemrég elkészült fotósorozata, amiben teljes testüket fedő, „arcnélküli” embereket kapott lencsevégre, megmutatva ezzel az elzártság, a magány érzetét.

(Képek forrása: Felicia Simion Photography, feliciasimion.photographer / Instagram, Felicia Simion / Facebook, a képek használatát Felicia Simion engedélyezte)

Ezt is szeretjük