Gyönyörű ruhát vett a nagy eseményre, de csúnyán megalázták
Ezt a történetet nehéz könnyek nélkül olvasni
Szép akart lenni, akár a többiek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy pennsylvaniai tinédzser, Tayja Jones nemrég boldogan készülődött a promjára, ami a szalagavató amerikai megfelelője. Készen állt a göndörített haj, a tökéletes, visszafogott smink és a Sydney's Closet oldaláról rendelt fantasztikus ruha is, azonban néhányan úgy döntöttek, tönkreteszik Tayja estéjét.

A lányt nem először bántották a testsúlya miatt, így eleinte bizonytalan volt, hogy megjelenjen-e egyáltalán a bálon. Arra azonban nem számított, hogy reggel milyen rémálom fogja fogadni az interneten.

Névtelen gyűlölködők

Tayja másnap a barátaitól értesült, hogy a képek, amelyeket posztolt, szenzációvá váltak a Twitteren és a Facebookon. Ez minden tinédzser rémálma, főleg, ha meglátod, miket kommenteltek.

"Ez a ruha túl jó hozzá" írja az egyik hozzászóló, míg mások "kövér izének" és "zsíros szörnyetegnek" nevezték Tayját. A lány nem sokkal később törölte az összes képet, és röviden leírta, már bánja, hogy részt vett az eseményen.

Tayja édesanyja, Natina Parker leírta, hogy a tini teljesen kétségbeesett, és nagyon szomorú volt. Tayja napokig ki sem akart menni a házból, és még az iskolába is rettegve indult el.

Megdöbbentő támogatás

Nem csak gonosz kommentek érkeztek azonban a képek alá. A hirtelen nagyon felkapottá vált fotókhoz nemsokára megérkeztek a pozitív válaszok is a Twitteren #TeamTayja hashtaggel. Ezek a kommentelők elítélték a gonosz megjegyzéseket, és felvidították Tayját. Egyik támogatója, Demont Pinder pedig ezzel a rajzzal kedveskedett a lánynak.

Egy nagyon kényes kérdés

Tayja esete egy nagyon aktuális és kényes problémára szolgál ideális példaként. Az elhízás szomorú következményeit a szépség és az egészség oldaláról is meg lehet közelíteni, ám ennek megvan a maga helye és a módja.

Amikor valaki élete egyik legemlékezetesebb napjáról oszt meg képeket, az egyszerűen nem az az alkalom, amikor fel kell hívni a figyelmét arra, hogy az életmódja egészségtelen lehet.

Ezt is szeretjük