A blogger megmutatja, hogy lehet valaki 50 felett is igazán nőies - Nyári öltözködéséből van mit tanulni

A 62 éves Beth Djalali szettjei mindenki számára inspirálóak: szuper ölteteket ad az ötven feletti nőknek az öltözködés terén.

Beth Djalali tippjei az öltözködéshez 50 felett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A divat és a nőies öltözködés egyáltalán nem kor kérdése. Ötven vagy hatvan év felett sem kell lemondani a sikkes darabokról vagy a stílusos szettekről, csupán jól kell megválasztani a színeket és a ruhákat.

Beth Djalalit már korábban is érdekelte a divat, az elmúlt években pedig blogján, valamint Instagram-oldalán ad szuper tippeket követőinek.

A 62 éves blogger nagyon stílusosan öltözködik

A 62 éves hölgy arra hívja fel a nők figyelmét, hogy ne féljenek kifejezni saját, egyedi stílusukat, hiszen ha elégedettek a külsejükkel, sokkal jobban érzik magukat a bőrükben, és magabiztosabban lépnek az utcára. Instagramján szuper szettjeivel mindenkit levesz a lábáról: megmutatja, hogy ötven és hatvan felett is lehet nőiesen öltözködni, és egyáltalán nincs szükség arra, hogy valaki a kora miatt lemondjon a sikkes összeállításokról. 

A nyár örök kedvence a fehér farmer, ami nagyon jól mutat egy mintás inggel. A karcsúsító hatást a derékra kötött övvel éri el.

A testhezálló szoknyák szintén nyugodtan viselhetőek ötven felett is. A térdig érő, elegáns darabok tökéletes választásnak bizonyulnak nyárra egy egyszerű felsővel vagy blézerrel párosítva. Nagyon nőies ez a szett.

Egy derékban szűkített, A vonalú midiruhával sosem nyúlhat mellé az ember. Sikkes, csinos, mégsem mutat túl sokat. Beth egyszerűen gyönyörű benne.

A szűkebb vagy skinny nadrágok sem kell, hogy tiltólistára kerüljenek. Hűvösebb időben egy vékony kabáttal lazább hatás érhető el velük, a magasabb derekú darabok pedig betűrve és övvel erőteljesen karcsúsítják a derekat. A hosszú ing elfedi a hasat, a felsőtestet, de a rövid kardigán kiemeli a derekat.

Az ingruhák kortalan, elegáns és nőies viseletek. Övvel kiegészítve homokóra alakot varázsolnak.

Az elegánsabb, élükre vasalt nadrágok a forróbb nyári napokra is szuper választások, főleg egy csinos, ujjatlan blúzzal vagy inggel. 

Beth azt is megmutatja, hogy a térdig érő nadrágok is bátran viselhetőek ötven vagy hatvan felett. Főleg akkor igazán előnyösek, ha elegánsabb hatású, nem túl szűk fazont választ az ember. 

A blogger szettjeinek az Instagramon is nagy sikere van, hiszen már több mint 113 ezren követik. Posztjaival, összeállításaival igyekszik bátorságot, önbizalmat adni a netezőknek, és persze szuper öltözködési tippeket az ötven feletti hölgyeknek.

50 felett lett igazán sikeres a gyönyörű anya

Caroline a negyvenes éveiben még festette haját, de elege lett abból, hogy rejtegeti ősz tincseit, és leállt a színezéssel. Pont ez a döntése hozta meg számára a sikert: ezüstszínű frizurájával először az ásványvízmárka arca lett, innentől pedig egyre több modellfelkérést kapott. A gyönyörű, 55 éves, kétgyermekes anya ma már magabiztos, és büszkén mutatja meg magát fehérneműben is.

Ősz tincsei hozták meg számára a világsikert: 53 évesen kezdett modellkedni a gyönyörű édesanya

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük