62 évesen is büszkén mutatja meg magát fehérneműben vagy smink nélkül: Nikki Redcliffe a tökéletes nő
Nikki Redcliffe hatvan felett magabiztosabb, mint valaha. A csinos, divatos hölgyért odavannak a netezők.

nikki redcliffe cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nikki Redcliffe fiatalon is gyönyörű volt, ám sosem volt igazán elégedett a külsejével. Huszonéves korában annyira bizonytalan volt, hogy még a plasztikai műtét gondolata is megfogalmazódott a fejében.

Szerencsére azonban, ahogy teltek az évek, egyre nagyobb bátorsága lett kifejezni saját stílusát, úgy öltözködni, ahogyan valóban szeretne. Ennek köszönhetően pedig önbizalma is gyorsan nőni kezdett.

Büszke korára és külsejére a 62 éves modell

Elhatározta, hogy többé nem fog elégedetlenkedni magával, hanem végre megszereti külsejét olyannak, amilyen. Az ötvenes éveiben kezdte lefotózni és megosztani szettjeit az interneten, képeinek pedig egyre nagyobb sikere lett. Néhány évvel ezelőtt felkereste egy ügynökség, így ma már amellett, hogy 33 ezres követőtáborral rendelkezik, modellként is dolgozik. Csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság, az életvidámság, és mindenkit arra szeretne buzdítani, hogy ne féljen az öregedéstől, ne szégyellje a korát, hanem vállalja inkább fel büszkén azt, ahány éves. Ő saját fotóival bátorítja az embereket: megmutatja magát smink nélkül, fürdőruhában és fehérneműben is, ezzel önbizalmat adva másoknak is. A gyönyörű Nikki Redcliffe egy igazán inspiráló példa minden nőnek.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük