Ősz tincsei hozták meg számára a világsikert: 53 évesen kezdett modellkedni a gyönyörű édesanya

Az 55 éves, kétgyermekes anya két éve, lánya biztatására kezdett modellkedni. Ősz tincseinek köszönheti első munkáját.

caroline labouchere cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A most 55 éves Caroline Labouchere gyermekkora egyáltalán nem volt könnyű. Apja elhagyta családját, ő pedig emiatt nem bízott a férfiakban. Élete során gyakran küzdött depressziós időszakokkal, nem volt önbizalma, és rettegett az öregedéstől. 

Később munkát vállalt, férjhez ment, és sosem vágyott különleges, fényes karrierre. 53 éves korában viszont egészen váratlan dolog történt vele: addig soha nem gondolta, hogy valaha modellként dolgozik majd.

53 évesen kezdett modellkedni az ősz hajú nő

Lánya, Amelia akkoriban egy gyógynövényes ásványvizeket gyártó cégnél dolgozott, a márka pedig éppen ősz hajú hölgyeket keresett termékük arcaként. Ekkor javasolta 53 éves édesanyjának, hogy tegyen egy próbát. Caroline a negyvenes éveiben még festette haját, de elege lett abból, hogy rejtegeti ősz tincseit, és leállt a színezéssel. Pont ez a döntése hozta meg számára a sikert: ezüstszínű frizurájával először az ásványvízmárka arca lett, innentől pedig egyre több modellfelkérést kapott. A gyönyörű, 55 éves, kétgyermekes anya ma már magabiztos, és büszkén mutatja meg magát fehérneműben is.

Képek: Northfoto, Instagram/carolinelabouchere.

Ezt is szeretjük