Céline Dion 52 évesen stílusosabb, mint valaha: merész szettjeit nem győzik dicsérni a divatmagazinok
Céline Dion igazi stílusikon: páratlan stílusával mindenkit levesz a lábáról.

celine dion stilusa cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Céline Dion mindig is csinosan és nőiesen öltözködött, azonban korábbi stílusa jócskán eltér a maitól. A ’80-as években gyakran szavazott fodros, puffos ujjú, csillogó darabokra, míg a ’90-es években a legtöbbször hosszú, letisztult, néha flitterekkel tarkított egészruhákban, illetve blézerekben láthatta a nagyközönség.

2010-től viszont szép lassan egyre különlegesebb, merészebb szettekben mutatkozott, a hatalmas váltás azonban 2016-tól kezdődött, amikor is szerződtette maga mellé a híres stylistot, Law Roachot, aki segített neki megtalálni új stílusát.

Az 52 éves Céline Dion igazi divatikon

Az elmúlt években az énekesnő szinte teljesen átalakult: olyan modern, különleges és lenyűgöző összeállításokban jelenik meg az utcákon és a nagyobb eseményeken is, hogy az emberek és a divatmagazinok nem győzik dicsérni. Többek között a Vogue és a Harper's Bazaar is írt már stílusevolúciójáról és arról, milyen elképesztően sikkesen öltözködik. Ahhoz nem fér kétség, hogy most, 52 évesen divatosabb, mint valaha: legjobb szettjeit gyűjtöttük össze, hogy ezt bebizonyítsuk.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük