Helen Mirren 74 évesen is igazi stílusikon: nőiesebb, mint sok huszonéves

Helen Mirren hetven felett is ragyogó szépség, és igazi díva. Öltözködésével mindenkit levesz a lábáról.

Helen Mirren stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Helen Mirren már egészen fiatal korában tudta, hogy milyen irányba szeretné vinni az életét: az általános iskola után drámát és színészetet tanult, 18 éves korában pedig már az első meghallgatásán színházi szerepet kapott. Kiemelkedő alakítására gyorsan felfigyeltek, és hamarosan már sorozatban, majd filmekben játszott.

Nem csupán színészi tehetségére, hanem kisugárzására, szépségére is felfigyeltek. És bár ma már 74 éves, ragyogásából semmit nem veszített. A színésznő életvidámságával, energikusságával - na és öltözködésével - mindenkit levesz a lábáról: az évek múlásával egyre csak stílusosabb lesz.

Helen Mirren egyáltalán nem félt az öregedéstől

Helen Mirren szerencsére nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik mindent elkövetnek az öregedés jelei ellen, ő ugyanis mindig a természetes szépség híve volt. Ma is büszkén mutatja meg ráncait, ősz haját sem rejtegeti, és ettől csak még csodásabb lesz. Több interjúban is elárulta, egyáltalán nem fél az idő múlásától, sőt egyenesen élvezi azt. Az Allure magazinban azt is kifejtette, hogy úgy véli, az öregedésgátlás szót ki kellene törölni a köztudatból, és helyette az egészséges öregedés kifejezést kellene használni

- Az édesanyám egyszer azt mondta: „Soha ne aggódj az öregedés miatt! Tudom, hogy a 45 éves korról 25 évesen azt gondolod: Úristen! Mégis ki akar 45 lenni? De az egészben az a csodálatos, hogy amikor tényleg 45 éves leszel, akkor rájössz, hogy ez mennyire jó, és soha többet nem akarsz 25 lenni” - mondta a színésznő a Vogue-nak, majd hozzátette:

- Meg kell, hogy mondjam, teljesen igaza volt. Minden kornak megvannak a maga előnyei és hátrányai. De a legtöbbször rájössz, hogy nem akarsz visszamenni, hanem pontosan ott akarsz lenni, ahol most vagy, annyi tapasztalattal, amennyid most van… Vagy fiatalon halsz meg, vagy öregszel. Ez a valóság. Én sosem akartam fiatalon meghalni. Túlságosan is kíváncsi vagyok az életre… Csak el kell fogadnod, hogy megtörténik, hiszen ez az élet természetes körforgása. Mindenkivel megtörténik a bolygón - tette hozzá a Todaynek. A színésznő pedig mindent meg is tesz azért, hogy ne csak elfogadja, de élvezze is az évek múlását, és azok minden pillanatát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

74 évesen is igazi stílusikon

Helen Mirren most, 74 évesen is csak úgy ragyog: sugárzik belőle a magabiztosság, a boldogság, és látszik rajta, hogy imádja az életét, a külsejét. Igazi példakép sokak számára, de nemcsak a hozzáállása, hanem a stílusa miatt is. Öltözködése nőies, sikkes, és szettjeivel még sok huszonévest is leköröz. Van mit tanulni tőle.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük