Jessica Lange 70 évesen is gyönyörű és igazi stílusikon: friss képeken a 80-as évek szexszimbóluma
A színésznő már elmúlt hetvenéves, de szépségével és öltözködésével ma is mindenkit lenyűgöz.

jessica lange cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Lange 1949-ben született, a 70-es évek elején pedig táncosként, majd fotómodellként kezdett dolgozni amellett, hogy pincérnő is volt. Szépségére és tehetségére hamar felfigyeltek, így 1976-ban már meg is kapta első filmes szerepét a King Kongban, melynek köszönhetően az egész világ megismerte. Idővel pedig igazi szexszimbólummá vált.

A színésznő karrierje során bebizonyította, hogy a mozivásznon, a színpadon és a televízióban is megállja a helyét, teljesítményéért pedig rengeteg elismerést kapott. Két Oscar-díjat, három Emmy-díjat és öt Golden Globe-díjat zsebelt be élete során.

A 70 éves Jessica Lange ilyen stílusos

Ma már elmúlt hetvenéves, de esze ágában sincs tétlenkedni. Az elmúlt években feltűnt az Amerikai Horror Story, illetve a Viszály: Bette és Joan című sorozatokban is. A színésznő szépségét, eleganciáját és stílusérzékét is megőrizte. Igaz, hogy általában fekete vagy sötét szettekben látni, ám ezeket is divatosan, nőiesen viseli. Sosem bújik túlságosan feltűnő vagy merész darabokba, megjelenése mindig kifinomult, frizurája tökéletes. És bár felröppent a pletyka, hogy korábban plasztikáztatott, ma már nem akarja elrejteni ráncait. Jessica Lange legcsinosabb szettjeit gyűjtöttük össze.

Képek: Getty Images Hungary, Northfoto.

Ezt is szeretjük