10 álomszép 50 feletti színésznő, akik nemet mondtak a plasztikára: a valódi szépség fontos számukra
Nem vállaltak be semmiféle szépészeti beavatkozást: ezek a hírességek büszkén vállalják természetes vonásaikat és ráncaikat is.

szinesznok plasztika nelkul cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban hatalmas nyomás nehezedik a nőkre a külsejüket illetően. Gyakran a menedzserek és az ügynökségek kérik őket arra, hogy fogyjanak le, vagy épp műttessék meg az arcukat, máskor pedig ők érzik úgy, hogy a többi sztár szebb, fiatalabb náluk, így önként fekszenek kés alá.

Sajnos ezért rengetegen esnek át arc- és ráncfelvarráson, botoxkezelésen vagy más olyan beavatkozásokon, amelyek megváltoztatják természetes vonásaikat. A színésznők, énekesnők körében a plasztika egyre csak népszerűbb lesz, ám szerencsére akadnak azért olyanok is, akik nemet mondtak a műtétekre, és természetes szépségükkel kápráztatják el az embereket.

50 feletti sztárok, akik nem plasztikáztattak

A következő sztárok nem követik a hollywoodi divatot, nem voltak hajlandóak beavatkozásokkal eltorzítani arcukat, hanem büszkék valódi vonásaikra. Nyilván a legjobb kozmetikusok és kezelések állnak a rendelkezésükre, de vállalják, hogy az idő múlása nyomot hagyott rajtuk - hiszen ez egy elkerülhetetlen, teljesen normális és szép folyamat - és megmutatják, hogy a ráncokon vagy a szarkalábakon nincs mit szégyellni: ötven felett természetesen ennyire gyönyörűek.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük