Must-have arcápolók, melyek meggyőző eredményeket nyújtanak! (x)
Folyamatos kutatómunka, kiemelkedő, klinikai tisztaságú hatóanyagok és modern biotechnológia – ezek jellemzik az ellenállhatatlan NATICS arcápolókat, melyeket biztosan megéri beépíteni az arcápolási rutinunkba.

natics-leader
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A NATICS LABORATOIRES a magyar kozmetikai piac egyik leginnovatívabb szereplője. A márka folyamatosan azon dolgozik, hogy fejlesztéseik révén olyan hatékony - organikus és vegán - arcápolókat alkosson, amelyek látható változásokat hoznak felhasználóik számára.

Folyamatosan figyelik a piacot, nyomon követik a tudományos kutatási eredményeket, nemzetközi trendeket; de maguk is keresik az új hatóanyagokat, melyek segítségével az otthoni arcápolás igazi élménnyé válik.

Egyre fontosabb a prémium minőség

„Szenvedélyesen szeretjük a munkánkat és számunkra vásárlóink igényei a legelsők. Visszajelzéseik alapján tudjuk, hogy egyre inkább a prémium minőségű; a kimagasló hatóanyagokat tartalmazó, modern arcápolási termékekre van szükség, ami a mi innovatív szemléletmódunkkal találkozik, de nem csak ez fontos számunkra.” – húzza alá Oláh Róbert, a cég vezetője. Termékeik állatkísérlet-mentesek és 100% vegán összetevőkből készülnek.

natics-femina-1

Ikonikus arcápolójuk - a díjnyertes C20 szérum - már évek óta külön rajongói táborral rendelkezik. A benne található 20% aktív, tiszta C-vitamin biztosítja, hogy az arcbőr feszesebbé, üdébbé és ragyogóbbá váljon, mindezt káros oldószerek: PEG számazékok és parabenektől mentesen.

Mindenki megtalálja a hozzá közel álló termékcsaládot

A márka kínálatában minden bőrtípusra, a legkülönbözőbb igényekre találunk hatékony megoldást. Válasszuk az ORGANIQUE termékcsaládot, ha bio növényi hatóanyagokból készülő, elragadó illatú arcápoló terméket keresünk. Ezen termékcsaládban az organikus olajokat és vajakat modern hatóanyagokkal vegyítik. Közöttük bőrsimító, mélyhidratáló és nyugtató arcápolókat is találunk. A legkeresettebb arcápolókat ebből a termékcsaládból megtalálod 188 dm drogéria üzletében is.

natics-femina-2 (1)

A CLINICAL szériában a professzionális bőrgyógyászatban használt hatóanyagoké, biotechnológiai innovációké a főszerep. Az igazolt hatású anti-aging összetevők az új szemléletmódon és kombinációkon keresztül sejtszintű, molekuláris arcápolást kínálnak, legyen szó hámlasztásról, ránctalanításról vagy az arcbőr eredményes feszesítéséről.

natics-femina-3

A NATICS kínálatában számos, független szerv által minősített arcápolót találunk, így csukott szemmel is bátran bízhatunk a márkában!

Ezt is szeretjük