Erről a magyar kozmetikai márkáról beszél mindenki (x)
Innováció, elképesztő hatóanyagok, organikus összetevők, biotechnológia és vegán termékek - kifinomult, letisztult csomagolásba zárva.

natics-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Három évvel ezelőtt szabályosan berobbant a magyar kozmetikai piacra a Natics - ejtsd: netix -, mely kézműves manufaktúrából mára az ország egyik legismertebb organikus és biotechnológiai szemléletmóddal rendelkező arcápolási márkájává nőtte ki magát.

- Sikereink mögött kemény munka és innovatív szemléletmód áll. Egy olyan márkát szerettem volna megalkotni, melyben csukott szemmel bízhatnak vásárlóink! - mutat rá Oláh Róbert termékfejlesztési vezető.

- Termékeink szinte minden bőrtípust és igényt kielégítenek. Az általunk alkalmazott hatóanyagok magas koncentrációjuk révén látható változásokat eredményezhetnek az egyéni igényeknek megfelelő arcápolási rutinba illesztve. Nem ritka, hogy vásárlóink arról számolnak be, mintha éveket fiatalodtak volna - magyarázza.

A márka egyik legismertebb terméke a C20 C-vitamin szérum. A 20% tiszta, aktív C-vitamint, azaz L-aszkorbinsavat tartalmazó készítmény liposzómákba zárva juttatja el a hatóanyagokat az arcbőr mélyebb rétegeibe. A 2018-ban az egyik női magazin által Az év innovatív termékének választott szérum az egyik legnagyobb szépségápolással foglalkozó közösségi oldalon is külön rajongótáborral rendelkezik.

- De nem ez az egyetlen olyan termékünk, ami méltán nyerte el a szakma és a fogyasztók elismerését. A biotechnológiai hatóanyagokat tartalmazó készítményeink, a Natics Clinical termékcsaládjának tagjai eredményes megoldást nyújthatnak a hámlasztás, a remodelláció, a pigmentfoltok, a szeboreguláció és a rozácea kezelésének területén, miközben emelt szinten támogatják a bőr saját regenerációs képességét. Az eredmény egy feszesebb, üdébb és ragyogóbb arcbőr lehet - teszi hozzá Oláh Róbert.

A Natics termékeinek előállítása során országunk neves szakértőivel, bőrgyógyászaival, gyógyszerészeivel dolgoznak együtt.

- A közös munka alapja minden esetben a kölcsönös tisztelet és elismerés, és persze az a 21. századi gondolkodásmód, ami folyamatos fejlődésünket garantálja - húzza alá a termékfejlesztési vezető. Rámutat: ismerik és használják a modern tudomány nyújtotta innovációkat, hiszen meggyőződésük, hogy így tudják a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtani vásárlóik számára.

A szépséged a küldetésünk - A Natics-ről

A fennállásának ötödik évét ünneplő Scin Cosmetics Kft. magas minőségű klinikai hatékonyságú összetevőket tartalmazó, organikus kozmetikumai immáron három éve elengedhetetlen szereplői az igényes nők arcápolásának. A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező termékfejlesztőik folyamatosan azon dolgoznak, hogy a hölgyek természet adta elragadó szépsége a gyönyörű arcbőrükben is láthatóvá váljon.

Ezt is szeretjük