A kiközösített, kar nélkül született lány élete 25 évesen változott meg: egy modellügynökségnek köszönheti önbizalmát

Alexandra Vyatkina sosem volt még ilyen boldog és magabiztos, képeivel pedig fontos üzenetet szeretne közvetíteni.

alexandra vyatkina cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az élet sajnos sokszor nem könnyű azoknak, akik valamiben különböznek másoktól. Alexandra Vyatkina élete is sokáig nehéz és küzdelmes volt, ugyanis nem tudott beilleszkedni, osztálytársai pedig folyamatosan bántották, gúnyolták és kiközösítették. A lány ugyanis egy karral született.

Már másfél éves korától műkarral élt, azonban a műanyag végtagot nem tudta mozgatni, és bár igyekezett eltakarni, ez általában nem sikerült.

Egy csapásra megváltozott az élete

Az orosz lány gyermekkorában végig úgy érezte, sosem lehet sikeres az életben, és a reakciók miatt úgy vélte, szégyellnie kellene magát testi hiányossága miatt. Édesanyja mindent megtett, hogy segítse és motiválja, így lovagolni is beíratta. Ez a sport valamennyire magabiztosabbá tette, élete pedig egyre szebben alakult: lovaglásoktató lett, lediplomázott az egyetemen, és rátalált a szerelem. Hamarosan férjhez ment, és egy új, bionikus végtagot kapott, amely lehetőséget adott számára, hogy használja karját. Képei, szépsége és kisugárzása pedig a modellügynökségek figyelmét is felkeltette. Az élete 25 éves korában egy csapásra megváltozott: új karrierjének köszönheti kirobbanó önbizalmát.

Képek: Northfoto, Instagram/alex_cybergirl/.

Ezt is szeretjük