„Úgy nőttem fel, hogy állandóan bántottak” - A gyönyörű modell történetével minden nőt inspirálni akar

A világ legsötétebb bőrű modelljének nevezett Khoudia Diop rengeteg nehézséget élt át különleges szépsége miatt. Most viszont pont ennek köszönheti hatalmas sikerét.

khoudia diop
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 22 éves Khoudia Diopot ma már szinte az egész világ ismeri. A csodás fiatal nő keresett modell, különlegesen sötét bőre miatt pedig Melanin istennőnek nevezik, illetve ő is így hívja saját magát.

Korábban azonban nem volt ekkora önbizalma, és nem is szerette ennyire külsejét. Gyermekkorában szinte állandóan gúnyneveket aggattak rá, kiközösítették, ő viszont igyekezett erős maradni, és semmi nem tántoríthatta el a sikertől. Történetével más nőket is inspirálni, bátorítani akar.

Bőrszíne miatt állandóan bántották a modellt

Khoudia Diop Szenegálban született, ahol annak ellenére is bántó megjegyzésekkel kellett szembesülnie, hogy a sötét bőr teljesen természetes. Később Franciaországba költözött, ahol egy ideig szintén nem lett jobb a helyzet.

- Úgy nőttem fel, hogy állandóan bántottak a bőrtónusom miatt… Folyamatosan zaklatókkal kellett szembenéznem, de ahogy telt az idő, napról napra egyre jobban megszerettem önmagamat, és igyekeztem nem odafigyelni a negatív emberekre. Ez sokat segített - mondta a Daily Mailnek. A lány úgy érzi, hogy bár sok időbe telt, végül a nehézségek csak még erősebbé tették, és pozitív irányba formálták a személyiségét.

- Az, hogy folyton szekáltak, és egy időre szinte teljesen elvesztettem az önértékelésemet, valójában végül arra inspirált, hogy minél jobb legyek. Megtanultam fellelni, értékelni azokat a jegyeimet, tulajdonságaimat, amiket igazán szerethetek - mesélte a CNN-nek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az tette sikeressé, ami miatt folyton bántották

Khoudia Diopra 17 éves korában figyelt fel egy modellügynökség, ekkor kapta az első felkérését. Nem sokáig gondolkodott, szinte rögtön elfogadta az ajánlatot, mert fontos célja volt ezzel a munkával: meg akarja változtatni a szépségipart, és bátorítani szeretné az embereket, elérni azt, hogy legyenek magabiztosak, és szeressék külsejüket olyannak, amilyen.

- A különbözőség az, ami olyan izgalmassá teszi az életet. Minden nőnek magabiztosnak kellene éreznie magát a bőrében, hiszen mindenki gyönyörű a maga egyedi módján. A kulcs pedig az, hogy ezt felismerjék, és ünnepeljék szépségüket - tette hozzá a CNN-nek, és azt is elárulta, hogy úgy véli, a közösségi média nagy segítségére van abban, hogy terjessze üzenetét. Nemcsak a kampányfotókon és a reklámokban, hanem Instagram-oldalán is igyekszik inspiráló képekkel, szavakkal bátorítani követőit, akik már több mint 539 ezren vannak. 

Ma már Khoudiáért versengenek a márkák: rendszeresen hívják divatfotózásokra, és több sminkmárka is felkérte már arra, hogy népszerűsítse termékeit. A lány ismertségét és lehetőségeit kihasználva igyekszik önbizalmat adni másoknak is, hiszen úgy véli: mindenki egyedi szépség, az álmok megvalósításában pedig a határ csupán a csillagos ég.

Különleges külsejükkel mindenkit elkápráztatnak

Többen bebizonyították már, hogy egyáltalán nem kell átlagosnak lenni ahhoz, hogy valaki szép és sikeres legyen. Számos vitiligós vagy egyedi vonásokkal rendelkező modellért rajong a világ, és rajtuk kívül is rengeteg olyan ember van, akik nem olyanok, mint mások, de ámulatba ejtő külsejükkel tényleg mindenkit levesznek a lábáról. A következő férfiak és nők egyértelműen közéjük tartoznak: meseszépek egyedi vonásaikkal.

Ezt is szeretjük