Nem olyanok, mint a legtöbben, és pont ezért gyönyörűek - 8 ember, akinek különleges külseje mindenkit rabul ejt

Egyedi szépségükre a modellügynökségek is felfigyeltek, nem is véletlenül.

kulonleges emberek cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A szépség egy igen tág, sokrétű fogalom, ami mindenkinek egy kicsit mást jelent, és amit nem szabad szűk keretek közé szorítani. 

Attól, hogy valaki eltér az átlagtól, az ideáltól vagy a hétköznapiságtól, még ugyanúgy lehet gyönyörű. Sőt sok embert pont egyedi külseje teszi annyira széppé.

Különleges szépségek

Egyesek genetikai hibának, míg mások a gének különleges játékának köszönhetik lehengerlő megjelenésüket. Rabul ejtő szemek és bőr, szokatlan, de csodás szeplők vagy éppen hatalmas hajzuhatag: a következő emberek egyáltalán nem olyanok, mint a legtöbben, és pontosan ezért olyan varázslatosak. Sokan közülük nem csak a netezők, de a divatszakma figyelmét is felkeltették, és modellkarriert futottak be. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Instagram.

Ezt is szeretjük