Amikor nincs szükség sminkre: meseszép fotókon a szem, a lélek tükre
Egy igéző pillantás gyönyörűvé tesz húsz- és hatvanévesen is.

szem cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szem a lélek tükre. Örök érvényű mondás, hiszen rengetegen élnek ezen a világon, akiknek elég egyetlen másodpercre a szemükbe nézni, és szinte azonnal olvashatsz a tekintetükből.

Ez nem véletlen, hiszen az emberi arc legmeghatározóbb eleme a szempár, mely sminkkel és anélkül egyformán tökéletes. Ráadásul ezen nem fognak ki sem az évek, sem a ráncok. 

Különleges fotók az emberek szeméről

A természetes szépséggel kapcsolatos keresőszavak, mint a 'No makeup' és a 'Beautiful Eyes' nagyon népszerűek a Pinteresten, havonta ugyanis több mint 300 ezer felhasználó nézeget ilyen témájú fotókat. Persze teljesen rendjén van, ha egy nő tisztában van szemei fontosságával, ezért gyönyörű sminkkel igyekszik még inkább kihangsúlyozni azokat. Annál is inkább, hiszen, ha megkérdezel valakit, mit néz meg először a másik emberen, valószínűleg gondolkodás nélkül rávágja, hogy a szemét. De még így sem kötelező ecset és tus után nyúlni, elég, ha őszintén önmagad adod. Ezek a nők nem használtak sminket, szemeik mégis úgy tündökölnek, akár a drágakövek. 

Ezt is szeretjük