Azt hinnéd, Photoshop műve, pedig tényleg így néznek ki – 7 ember, aki külseje miatt egy tündérmesébe is beleillene

Különleges megjelenésükkel, szépségükkel mindenkit elvarázsolnak.

mesebe illo emberek cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az egyediség sajnos igencsak megosztja az embereket: azoknak, akik a megszokottól egy kicsit eltérő külsővel rendelkeznek, gyakran kell szembenézniük a csodálkozó tekintetekkel, vagy a nem túl kedves megjegyzésekkel.

Pedig a szépség tág fogalom, és a különlegesség igenis gyönyörű tud lenni: a következő nők és férfiak be is bizonyítják ezt.

Úgy festenek, akár egy tündérmese szereplői

Az alábbi emberek egy kicsit mások, mint a legtöbben, és pontosan ettől olyan csodásak. Megjelenésük megbabonázza a környezetüket, és olyan igéző képek is készültek róluk, melyek mindenkit rabul ejtenek. Vannak köztük, akik genetikai rendellenességnek köszönhetik egyediségüket, és vannak, akiket a vonásaik tesznek igazán varázslatossá. Ez a fiatal nő például mesés tincseivel és felemás színű szemével teljesen olyan, mint egy tündér.

Ez a lány pedig hatalmas, szintén eltérő árnyalatú szemei miatt ejt ámulatba mindenkit: olyan, mintha egy filmből lépett volna ki. Egyébként művészként dolgozik, így gyakran készít magáról olyan képeket, melyeken még különlegesebben fest.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az orosz Alisa Liss albínóként született, káprázatos fehér haja és szempillái, valamint hamvas bőre miatt annyira lélegzetelállító. Bár külsejét sajnos sok negatív kritika is érte, szépségére az ügynökségek is gyorsan felfigyeltek, így ma modellként dolgozik.

Ennek a fiatal lánynak pedig szinte az egész arcát szeplők borítják. Annyira gyönyörű tőlük, mint egy rejtélyes erdei tündér.

Alessio Albi pedig bőr- és hajszínének összhangja, valamint gyönyörű vonásai miatt úgy fest, mintha a Narnia Krónikáiból lépett volna ki.

Sonia Leslie egy nagyon ritka jelenséggel született, szemgolyóján egy anyajegy van, mely miatt a kék szín szabálytalan alakot öltött, így szemei olyanok, mintha a telehold tükröződne vissza belőlük.

A bőrtónusához igen szokatlan, de nagyon is gyönyörű ez a világító kék szemszín.

Gyönyörű génhibák

Ha valaki genetikai rendellenességről, hibáról vagy mutációról hall, legtöbbször valami komoly problémára, betegségre gondol, pedig korántsem csak ilyeneket jelezhetnek ezek a szavak. A következő férfiak és nők, valamint gyermekek ennek köszönhetik, hogy ennyire egyedi a külsejük: megjelenésükkel mindenkit ámulatba ejtenek.

8 ember, aki génhibának köszönheti különleges külsejét - Mindenki ámul a szépségükön

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük