100 évesek és gyönyörűek - Különleges fotósorozat az öregedés szépségéről

Csodás, közeli fotóikkal bizonyítják, hogy a kor valóban csak egy jelentéktelen szám.

100 év feletti nők
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sajnos a legtöbb nő minden lehetséges módon küzd az öregedés ellen. És, bár néhány ránctalanító krém használatával nincs is semmi gond, mellettük az is fontos, hogy elfogadják, az idő igenis nyomot hagy rajtuk. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az évek múlásával és a barázdák sokasodásával ne lehetnének energikusak, életvidámak és gyönyörűek.

Egyre többen vannak szerencsére azok is, akik tudják, hogy az életkor csak egy szám, és ezt az egész világnak meg is akarják mutatni. A 65 éves ikrek, Zoe és Gay Spink az egész világot levették a lábáról szépségükkel, na és azzal, hogy még mindig boldogan modellkednek. Nem beszélve a 66 és 68 éves nagymamákról, akik ennyi idősen szerepeltek először fehérneműreklámban. Nemrég pedig igen különleges képek járták be az internetet: a meseszép fotókon ugyanis száz év feletti nők szerepelnek.

Csodás képeken a száz év feletti nők

A német fotós, Karsten Thormaehlen az egész világot körbeutazta azért, hogy több mint egy évszázadot megélt nőkkel találkozhasson, és közeli képeket készíthessen róluk. A fényképész járt Japánban, New Yorkban és Münchenben is, és lenyűgöző felvételeken örökítette meg száz év feletti modelljei életvidámságát és kortalan szépségét. A képeket Aging Gracefully, azaz nagyjából Méltóságteljesen megöregedni című kötetében gyűjtötte össze, és az biztos, hogy mindenkit meggyőz velük arról, hogy ennyi idősen is lehet valaki gyönyörű és vidám.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük