Hatalmas, igéző szemek

Elkenődésmentes szempillaspirálok

Párában, esőben, megható pillanatokban: a vízálló változatokra számíthatsz.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A szempillaspirál a legalapvetőbb sminkeszközök egyike, azaz a legegyszerűbb, legtermészetesebb smink is megköveteli, hogy fesd be a pilláidat. Arról már biztosan hallottál, hogy az első szempillaszínezőt egy vegyész találta fel, hogy húga - Maybelline - visszahódíthassa hűtlen vőlegényét.

15 gyönyörű sztársmink

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ez a festék még szénből készült, és, bár abban az időben még olyannyira megfelelt az elvárásoknak, hogy a csábítási kísérlet is sikerrel végződött, ma már valószínűleg nem szívesen használnánk.

A szem körül elmaszatolódó festék ugyanis fáradttá, öreggé teszi az arcot, így egy csapásra az ellenkezőjét érheted el a szemfestéssel, mint amit szerettél volna. Szerencsére ma már léteznek hosszan tartó, sőt, vízálló szemfestékek, melyeket bármilyen körülmények között nyugodtan viselhetsz. Sajnos most inkább az eső ellen használhatóak, mint a strandon. Ha az alsó szempilláidat is festeni szoktad, a vízálló szempillaspirál ebben az esetben is szerencsésebb választásnak bizonyul hagyományos társaival szemben, az alsó pillákon ugyanis a pislogástól, illetve a szem természetes nedvességétől nagyon könnyen elmaszatolódik a festék.

Műszempilla-hatás

Extra dús szempillák, természetes rugalmasság és kényelmes viselet. Ezt nyújtja a MaxFactor False Lash Effect vízálló szempillaspirál, a False Lash Effect vízálló változata. Egy közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a spirált kipróbáló nők 95%-a úgy nyilatkozott, ezzel a festékkel valóban olyan hatást ért el, mintha műszempillákat viselt volna. Bár a festék olyan tartós, hogy akár strandon is bátran viselheted, eltávolítása sminklemosóval nem okoz nehézséget, amiért plusz pontot érdemel, hiszen így kevésbé kell meggyötörnöd a szemed körüli érzékeny bőrt. A csomómentes felvitelről a modern szilikonkefe gondoskodik. Ára 4490 forint.

Két lépésben

A Maybelline XXL Intense a kétvégű spirálok táborát erősíti. A fehér festék szétválasztja a pillákat, és megfelelő alapot biztosít a fekete festéknek, melytől a pillák dúsabbnak látszanak. A hatás így akár nyolc órán át kitart. A fekete végű kefe sörtéi ritkábbak, így nagyobb mennyiségű festék kerül a szempillákra. Az XXL nagy előnye, hogy hipoallergén, kontaktlencsét viselők is használhatják, panthenol- és kukoricavirágkivonat-tartalma pedig segít megőrizni pilláid puhaságát és egészségét. Ára 3790 forint.

Óriás pillák a szemzugokban is

Forradalmi kialakítású, szintetikus keféjének köszönhetően az Avon Super Shock szempillaspirállal a szemzugban megbúvó pillákat is elérheted, a mikroszálakat tartalmazó formulával pedig akár 12-szer dúsabb hatást érhetsz el egyetlen lépésben. A rugalmas kefék szétválasztják a pillákat, így azok nem csomósodnak össze, és mindegyikre csak a szükséges mennyiségű festék kerül fel. Az Avon spirálját kontaktlencsét viselők is használhatják, ára pedig akciótól függően 1000 és 2600 forint között mozog. A fekete mellett barnás-fekete színben is kapható, ami nyáron sokkal természetesebben mutat a pilláidon.

Precíziós fésűvel

Jópofa ötlet volt a L'Orealtól, hogy Telescopic névre keresztelt szempillaspirálját egy távcsőre emlékeztető tégelybe rejtette, annál is inkább, mert az elvékonyodó, aranyos csillogású dizájn igazi nőcis darabbá teszi a terméket. Az igazi meglepetés azonban akkor jön, amikor lecsavarod a kupakot: a jól megszokott sörte helyett ugyanis egy négyoldalú precíziós kefét találsz, melynek segítségével egyetlen mozdulattal teheted hihetetlenül hosszúvá az összes szempilládat. Sajnos a vízálló változat csak fekete színben kapható, ára 2999 forint.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A luxuskategóriás

Négy év kutatómunka előzte meg a teljesen homogén állagú festék előállítását, az igazi forradalmi megoldásnak mégis a rezgő kefe számít. A Lancome Oscillation nevű szempillaspiráljának feje gombnyomásra rezegni kezd, és 360 fokos fordulatokat tesz, ezzel segíti elő, hogy leutánozhasd a profi sminkesek cikk-cakk mozdulatát. A hagyományos vízálló festékekkel szemben nem tartalmaz viaszkivonatot, így állaga krémesebb, könnyebben használható, nem csomósodik, és akár 18 óráig kitart. Ha te csak napi hat órát töltesz smink nélkül, és úgy érzed, a percenként 7000-es rezgésszámú kefe nélkül lehetetlen tökéletes sminket készíteni, akkor mindenképpen megéri beruháznod egy ilyen spirálra. De ne feledd, a minőségnek és a kutatómunkának ára van, a Lancome újdonságához 9500 forintért juthatsz hozzá.

Ezt is szeretjük