30 napig dezodor nélkül: ez a nő megcsinálta!

Mit tapasztalt közben?

Te le tudnál mondani az izzadásgátlódról?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A dezodor mindennapos használati tárgy, éppen ezért tűnhet vakmerőnek a gondolat, hogy kihagyd a napi rutinodból.

Egy nő mégis arra szánta el magát, hogy 30 napig mellőzze a használatát, az ő tapasztalairól olvashatsz.

Miért vágott bele?

Bár tudományos tények nem támasztják alá, sokat hallani arról, hogy az alumíniumos dezodorok károsak az egészségre. Jessica Cruel kiinduló ötlete egyszerű volt: minél kevesebbszer használja őket, annál kisebb mértékben érzi majd a szükségüket.

A természetes dezodorok nem elég jók?

Kezdetben nagyon nehéz volt lemondania az izzadásgátlóról, a ruhái is csupa foltosak voltak. Jessica ezért kipróbálta a természetes dezodort, ám az nem bizonyult elég hatékonynak: ugyan a kellemetlen szagokat enyhítette, de nem nyújtott elegendő védelmet az izzadás ellen.

Ekkor döntött úgy, hogy ad neki még egy esélyt, és napi egy helyett két alkalommal használja: egyszer reggel, egyszer pedig este, közvetlenül a lefekvés előtt.

Mit tapasztalt közben?

A dezodor nem szüntette meg az izzadást, azonban használata után Jessica nem érezte ragacsosnak a bőrét, az sokkal inkább puhává vált. A nő állítása szerint az egy hónapos kihagyás óta könnyebb a hónalját szőrtelenítenie is.

A leghatékonyabb izzadásgátlók

A kánikula próbára teszi az izzadásgátlókat: összegyűjtöttük, hogy nekünk melyek váltak be!

A kísérlete után

A kísérlet csak félsikert hozott. Miután letelt a 30 nap, Jessica visszaváltott az alumíniumos izzadásgátlóra, amit ugyan minden nap használ, ám igyekszik sokkal kevesebbszer kitenni neki a bőrét, mint korábban.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük