A leghatékonyabb izzadásgátlók

Szerintünk

A nyár egyik kellemetlen velejárója a fokozott izzadás. Ha még nem találtad meg a bombabiztos dezodort, eláruljuk, mi mit használunk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A jó időnek sajnos van néhány negatív hatása, ezek közé tartozik az izzadás, amire a mostani fülledt idő még rádob egy lapáttal, és már fél órával a lakás elhagyása után úgy érezheted magad, mint aki esőerdőben sétál.

Bár az egész testeden lehetetlen - és nem is lenne egészséges - megakadályozni az izzadás, a legkritikusabb ponton szerencsére ma már nehézfegyvereket vethetsz be. Ismerd meg a nekünk már bevált izzadásgátló szereket, melyekkel biztonságban végighajtjuk a napot.

Eszter - többfélét

Kizárólag sprayt használok - bár tudom, hogy ez a változat kevésbé környezetbarát -, de a golyós dezodorokat ragadósnak érzem. Jelenleg a Rexona Aloe vera változatát használom. Nagyon kedvelem friss, nem túl hivalkodó illatát - melyet kedvenc parfümömmel is remekül tudok kombinálni. Időnként azonban muszáj csereberélnem a dezodoromat,
mert úgy vettem észre, hogy hozzászokom, és már nem olyan hatásos. A másik kedvelt termékem a Garnier Mineral dezodorjai.

Lilla - stift

A stift formátumú dezodorokat részesítem előnyben, közülük is már évek óta a Rexonát. Mindig elégedett voltam vele, kivéve azzal, hogy rendszerint fehér foltokat hagyott a ruhámon. Szerencsére egy ideje forgalomba hozták a Rexona Crystalt, mely ezt a problémát kívánja megoldani, és valóban azt tapasztalom, hogy sokkal kevésbé jellemző, mint más típusok esetében. Mindemellett a dezodor hatása sokáig tart, és parfümöt is nyugodtan használhatok mellette, nagyon diszkrét az illata.

Ági - évek óta bevált

Évek óta Nivea dezodort használok, mégpedig a Nivea Dry stiftjét. Ezen kívül semmi nem vált be, még a márka más termékei sem, pedig nem vagyok különösebben izzadós. Elég reggelente egyszer használni, a hatása estig biztonsággal kitart. Mivel kevés kell belőle, nem gyűlik meg a ráncokban, arra azonban ügyelni kell, hogy a ruhát ne húzzam végig a hónaljamon, mert foltot hagy. Semleges, púderes illata nem zavar be a parfümözésbe.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Andi - kristályokkal

Ha izzadásgátlóról van szó, én a Garnier Mineral Action Contolra esküszöm, ami 48 órás foltmentes biztonságot ígér. Sok golyós dezodort kipróbáltam már, de ez volt az első, ami tényleg bevált. Bár amikor felkenem reggelente, várni kell egy percet, míg megszárad, de sok izzadásgátlóval ellentétben nem hagy foltot a ruhán, nem ül meg fehér krémként a hónaljam ráncaiban, és egész nap kitart még a legnagyobb kánikulában is, nem kell naponta többször használnom. Ráadásul nem tartalmaz alkoholt, és még az illata is nagyon jó. Az ára 800 forint körül mozog, de hónapokig is elég, és nem szárad be.

Ezt is szeretjük