8 érthetetlen ruhadarab, ami tényleg létezik: az egyik gatya teljesen átlátszó

Néha egészen különös ruhadarabokat találnak ki a tervezők, amiket meg is valósítanak.

Furcsa ruhák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A divattervezőktől nem áll messze a határfeszegető ruhaneműk bemutatása, általában a merész öltözékek mindegyike valamilyen egyedi jelentéstartalommal bír, esetleg aktuális társadalmi problémára hívják fel a figyelmet.

De akadnak olyan darabok is, amik széles körben elérhetővé válnak, és bármennyire szürreálisnak is néznek ki, még meg is vásárolják őket.

Nem mindennapi ruhadarabok

A hétköznapokban igen kirívónak számító extravagáns ruháknak valószínűleg csak a divatszakértők érthetik igazán valódi funkcióját. Ugyanakkor némely darab teljesen elrugaszkodott a szokásos stílusoktól, sőt vannak olyanok is, melyek első látásra teljesen érthetetlennek tűnnek. A következőkkel mintha csak az ízlésrendőrség figyelmét szerették volna felkelteni - sikeresen.

(Slideshow és ajánlóképek forrása: BoredPanda, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük