Csúfolták, és féltek tőle, de Melanie nem adta fel álmait: mára híres modell lett a lányból
A különleges külsővel született lánynak rengeteg előítélettel kellett szembenéznie élete során.

melanie-gaydos-borito
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár 20-30 évvel ezelőtt csak vékony, magas és tökéletes arcú modelleket fogadott be a divatszakma, mára szerencsére a helyzet igencsak megváltozott. Már egyre inkább a kisugárzás számít, és olyanokat is előszeretettel foglalkoztatnak, akik eltérnek a megszokottól, hiszen pont emiatt érdekesek.

A harmincéves Melanie Gaydos sem mondhatja, hogy átlagos lenne a külseje, de elfogadta és megszerette önmagát, ebben pedig sokat segített neki a modellkedés, amiben egyre nagyobb sikereket ér el. 

Kilógott a tökéletes kisvárosból

A fiatal lány ektodermális diszpláziával született, és a ritka genetikai rendellenesség miatt nem nő szőrzete. Fogai, körme és az arca is más, mint a legtöbb emberé. Az átlagosnál kevesebb verejtékmirigye van, ami az izzadást is megnehezíti számára. Egy csendes, amerikai kisvárosban nőtt fel Connecticutban, ahol elmondása szerint olyan volt az élet, mint egy tökéletesen megrendezett filmben: mindenkinél zöld volt a fű, szép házban laktak, jól öltöztek, fényes volt a hajuk, és fehér a foguk. Egyedül csak ő lógott ki a környéken egyedi külsejével, így nem csoda, hogy amint lehetősége akadt, elment a sokkal befogadóbb New Yorkba, ahol művészetet tanult. Ma már sikeres modellként az egész divatvilág ismeri.

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary, melaniegaydos / Instagram)

Ezt is szeretjük