Csúfolták, és féltek tőle, de Melanie nem adta fel álmait: mára híres modell lett a lányból

A különleges külsővel született lánynak rengeteg előítélettel kellett szembenéznie élete során.

melanie-gaydos-borito

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár 20-30 évvel ezelőtt csak vékony, magas és tökéletes arcú modelleket fogadott be a divatszakma, mára szerencsére a helyzet igencsak megváltozott. Már egyre inkább a kisugárzás számít, és olyanokat is előszeretettel foglalkoztatnak, akik eltérnek a megszokottól, hiszen pont emiatt érdekesek.

A harmincéves Melanie Gaydos sem mondhatja, hogy átlagos lenne a külseje, de elfogadta és megszerette önmagát, ebben pedig sokat segített neki a modellkedés, amiben egyre nagyobb sikereket ér el. 

Kilógott a tökéletes kisvárosból

A fiatal lány ektodermális diszpláziával született, és a ritka genetikai rendellenesség miatt nem nő szőrzete. Fogai, körme és az arca is más, mint a legtöbb emberé. Az átlagosnál kevesebb verejtékmirigye van, ami az izzadást is megnehezíti számára. Egy csendes, amerikai kisvárosban nőtt fel Connecticutban, ahol elmondása szerint olyan volt az élet, mint egy tökéletesen megrendezett filmben: mindenkinél zöld volt a fű, szép házban laktak, jól öltöztek, fényes volt a hajuk, és fehér a foguk. Egyedül csak ő lógott ki a környéken egyedi külsejével, így nem csoda, hogy amint lehetősége akadt, elment a sokkal befogadóbb New Yorkba, ahol művészetet tanult. Ma már sikeres modellként az egész divatvilág ismeri.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary, melaniegaydos / Instagram)

Ezt is szeretjük