Ők a világ legsikeresebb Down-szindrómás modelljei: segítenek megváltoztatni a divatvilágot

Ezeknek az inspiráló Down-szindrómás modelleknek semmi nem állhatott az útjukba. Megvalósították álmaikat, és nagyon sikeresek lettek.

down szindromas modellek cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a csontsovány, tökéletesre sminkelt vagy retusált modellek sajnos még mindig előnyben vannak, szerencsére a divatvilág évről évre egyre nyitottabbá válik.

Ma már számos olyan nőt és férfit látni a kifutókon, illetve a hirdetésekben, akik különlegességükkel, egyedi vonásaikkal emelkednek ki az átlagos manökenek közül. A következő Down-szindrómás modellek elképesztően sikeresek és tehetségesek, ráadásul segítenek megváltoztatni a világot is.

A legsikeresebb Down-szindrómás modellek

A legismertebb márkák bombázzák őket felkéréseikkel, fotózásokra járnak, de néhányan közülük a kifutókon is vonulhattak már. Sikerükkel, karrierjükkel nemcsak a Down-szindróma elfogadásához járulnak hozzá, hanem inspirálóan hatnak az emberekre, és bátorítják őket céljaik megvalósításában. 

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Képek: Instagram.

Ezt is szeretjük