Azzal lettek sikeresek, amiért régen sokat bántották őket: 8 porcelánszépségű albínó modell, akiért rajong a divatvilág

Különleges szépségükkel mindenkit elvarázsolnak ezek az albínó modellek.

albino-modell

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sajnos még máig él a köztudatban az a sztereotípia, miszerint egy modell csak tökéletes testű és arcú lehet. Szerencsére azonban a divatipar egyre inkább elfogadja azokat, akik valamiben különböznek másoktól.

Ez alól az albinizmussal született modellek sem képeznek kivételt. A szakma egyre több lehetőséget biztosít számukra, így az egykor sokat bántott emberek valódi gyönyörűségére az egész világ felfigyelhet.

Porcelánszépségű albínó modellek

Az albinizmussal élők szervezetében nem, vagy csak alig termelődik színanyag: a pigmenthiány miatt szinte hófehér a bőrük, a hajuk és a testszőrzetük is. A melanin hiánya bármelyik rassznál előfordulhat, és az állapot sokszor a szemet is érinti, így az albínók körében gyakori a látásromlás vagy a vakság. A rendellenesség különleges külsőt kölcsönöz az embereknek, melynek szépségét a divatszakma is felismerte az elmúlt években. Képes összeállításunkban olyan albínó modelleket mutatunk, akik példájukkal és társadalmi felelősségvállalásukkal segítik az olyanokat, akik különböznek az átlagtól.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Instagram)

Ezt is szeretjük