Azzal lettek sikeresek, amiért régen sokat bántották őket: 8 porcelánszépségű albínó modell, akiért rajong a divatvilág
Különleges szépségükkel mindenkit elvarázsolnak ezek az albínó modellek.

albino-modell
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos még máig él a köztudatban az a sztereotípia, miszerint egy modell csak tökéletes testű és arcú lehet. Szerencsére azonban a divatipar egyre inkább elfogadja azokat, akik valamiben különböznek másoktól.

Ez alól az albinizmussal született modellek sem képeznek kivételt. A szakma egyre több lehetőséget biztosít számukra, így az egykor sokat bántott emberek valódi gyönyörűségére az egész világ felfigyelhet.

Porcelánszépségű albínó modellek

Az albinizmussal élők szervezetében nem, vagy csak alig termelődik színanyag: a pigmenthiány miatt szinte hófehér a bőrük, a hajuk és a testszőrzetük is. A melanin hiánya bármelyik rassznál előfordulhat, és az állapot sokszor a szemet is érinti, így az albínók körében gyakori a látásromlás vagy a vakság. A rendellenesség különleges külsőt kölcsönöz az embereknek, melynek szépségét a divatszakma is felismerte az elmúlt években. Képes összeállításunkban olyan albínó modelleket mutatunk, akik példájukkal és társadalmi felelősségvállalásukkal segítik az olyanokat, akik különböznek az átlagtól.

(Képek forrása: Instagram)

Ezt is szeretjük