29 évesen egy idős nő testébe zárva él a modell: fotókon mutatjuk, hogyan ad erőt másoknak
Ritka betegségben szenved az a modell, akinek olyan a teste, mintha sokkal idősebb lenne a koránál.

rancos-modell1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbben abból a testből szeretnék kihozni a maximumot, amibe beleszülettek, beavatkozások nélkül, ám ez nem olyan egyszerű abban az esetben, ha valakinek gyógyíthatatlan betegséggel kell leélnie a mindennapjait.

Szerencsére manapság már nemcsak a tökéletes, szimmetrikus arcú és gazellatestű modellek számítanak szépnek, hanem egyre többen merik bontogatni a szárnyaikat abban az esetben is, ha kilógnak valamivel a sorból. 

Ritka betegség okozza a kinyúlt bőrt

A 29 éves Sara Geurts rengeteg rajongót szerzett azzal, hogy felvállalta magát, és bátran kiállt a világ elé. A fiatal nő bőre ugyanis olyan, mintha sokkal idősebb testhez tartozna. Ezt egy ritka, örökletes betegség, az Ehlers–Danlos-szindróma okozza, ami kötőszöveti rendellenességből, a kollagén vagy a kollagénnel kapcsolatban álló fehérjék felépítésének, előállításának, feldolgozásának zavarából adódik. A betegség gyógyíthatatlan, és bár a kórban szenvedők a látható elváltozások kivételével egészségesnek tűnnek, a betegség komoly fájdalmakat is tud okozni. A fiatal modell mégis élvezi az életet, ám sok időbe telt, mire elfogadta magát olyannak, amilyen.

(Képek forrása: sarageurts / Instagram)

Ezt is szeretjük