Olyan fotót posztolt a fenekéről a modell, amit más kitörölne: megmutatta, milyen a valóságban

Sokan imádják azért a fitneszmodellt, amit tett. Ezt a fotót a legtöbben azonnal törölték volna, ő viszont ehelyett posztolta az Instagramjára.

fitnesz modell cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár sajnos még mindig tengernyi valósnak beállított, tökéletesre retusált képpel találkozhatsz a neten, szerencsére egyre többen vállalják fel igazi külsejüket. A fiatal modell, Charli Howard is többször osztott már meg magáról Photoshop-mentes fotókat, de számos hétköznapi nő is töltött fel a netre olyan felvételeket, melyeken pattanásait, striáit és narancsbőrös combját mutatja meg.

Teljesen természetes, ha valakinek nem tükörsima a feneke, és ezt a fitneszmodell, Louis Aubrey is jól tudja. Ezért döntött úgy, hogy eloszlatja a tévhiteket, és megmutatja, hogy még annak sem hiányoznak a göröngyök a popsijáról, aki egészségesen és helyesen táplálkozik, sőt, rendszeresen edz. A tökéletesség csupán egy illúzió, ami a jó fényeknek, pózoknak, na és a retusnak köszönhető.

Ilyen egy fitneszmodell feneke valójában

A fiatal nő néhány hete osztott meg magáról egy előtte-utána fotót: a képek között csak pár perc telt el, mégis drasztikus a különbség. Az egyiken kerek, sima és feszes a popsija, míg a másikon egy picit laposabb, és jól látszik rajta a narancsbőr is. Louis mindkét képen ugyanolyan gyönyörű, csak azt akarta érzékeltetni, hogyan manipulálják sokan saját képeiket az Instagramon.

« You cannot understand, you have a perfect body ». ⠀ ⠀ Yes, I workout. Yes, I eat healthy. No, I do not have a perfect body. And you know why ? Because I stopped looking for it. ⠀ ⠀ When I started working out, I had these crazy expectations on the body I hoped / wanted to get. Finally, I will get a thigh gap, a flat stomach, and no more cellulite !! Because that’s how a healthy body is perceived. Because people make you think is it not normal to have it. But you know what ? It is. Yes, I still store fat on my stomach. Yes, I still have cellulite. And yes, I am still « healthy ». Remember one thing : your body is NOT the enemy 💫 _______________________________________ « Toi, tu ne peux pas comprendre, tu as un corps parfait ». ⠀ ⠀ Oui, je fais du sport. Oui, je mange sain. Non, je n’ai pas un corps parfait. Et vous savez pourquoi ? Parce que j’ai arrêté de le rechercher. ⠀ ⠀ Quand j’ai commencé le sport, j’avais ces attentes incroyables sur le corps que je voulais / espérais avoir. A moi le thigh gap, le ventre plat, plus de cellulite !! Pourquoi ? Parce qu’on vous fait croire que c’est ça, un corps sain. Parce qu’on nous fait croire que ces choses là ne sont pas normales. Et vous savez quoi ? Elles le sont. Oui, je stocke toujours la graisse dans le ventre. Oui, j’ai toujours de la cellulite. Et oui, je suis quand même quelqu’un de « sain ». Rappelez-vous d’une chose : votre corps n’est PAS votre ennemi 💫 . . . #youareenough #selfacceptance #bodypositive #realitycheck #bbg #tbc #gfg #girlgains

Louise| Thinker & Maker (@mybetter_self) által megosztott bejegyzés,

- Igen, edzem. Igen, egészségesen táplálkozom. Nem, nincs tökéletes testem. És tudod, miért? Mert már nem is törekszem rá. Amikor elkezdtem rendszeresen sportolni, volt néhány őrült elvárásom azzal kapcsolatban, hogy milyenné válik majd az alakom. Végre lesz combrésem, lapos hasam, és eltűnik a cellulitiszem. Mert a tökéletes test nagyjából mindenki szerint ilyen. És, mert az emberek elhitetik veled, hogy a narancsbőr nem normális. De tudod mit? Az. Még mindig van egy kis felesleg a hasamon, és még mindig van narancsbőröm. És egészséges vagyok. Emlékezz valamire: a tested nem az ellenséged - üzente a lány a képpel, ami azóta már majdnem 15 ezer kedvelést kapott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Előtte-utána képeken a valódi test

Louis Aubrey egyébként több hasonló fotót is posztolt már, mert fontosnak tartja, hogy megmutassa valódi külsejét, és megértesse minden nővel, hogy nem az a természetes és szép, amivel a neten találkoznak, hanem az, amit a tükörben látnak. 

Last week, I’ve been called both « Fit » and « Fat », by two different persons, on the exact same day. I laughed. ⠀ ⠀ I have enough distance from people’s opinions not to care about it, but it made me think « Gosh, the conception we have on bodies is really fucked up » ❌ WHY this constant bashing against a few centimeters of skin ? Or just against a relaxed body ? We end up despising our body if it does not look on fleek 24/7. No, my body, your body, our bodies, are not perfect images on glossy paper. They live, they move, they evolve; they are not perfect, and that is not something to be ashamed of. I am not ashamed of it. And I hope you either 🙌🏼 __________________________________________ La semaine dernière, j’ai pu être qualifiée de « Fit » et de « Grosse », par deux personnes différentes, exactement le même jour. J’ai ri. ⠀ ⠀ J’ai assez de recul par rapport aux regard des autres pour ne pas y accorder d’importance. Mais je me suis dit : « Merde, la conception qu’on a du corps débloque vraiment » ❌ POURQUOI ce bashing constant envers quelques centimètres de peau ? Ou simplement envers un corps relâché ? On en vient à mépriser notre corps s’il n’est pas toujours au top du top et s’il ne correspond pas aux attentes qu’on lui a fixé. Non, mon corps, ton corps, nos corps, ne sont pas des images parfaites figées sur le papier. Ils vivent, ils bougent, ils évoluent; ils ne sont pas parfaits, et il ne faut pas en avoir honte. Je n’en ai pas honte. Et j’espère que vous non plus 🌟 . . . #transformationtuesday #realitycheck #loveyourbody #recovery #strongnotskinny #selfacceptance #bbg #tbc #healthy

Louise| Thinker & Maker (@mybetter_self) által megosztott bejegyzés,

Louis és a többi, hasonló képeket posztoló lány kezdeményezése igen fontos és hasznos, mert segítséget nyújthatnak azoknak, akik elégedetlenek a saját testükkel, és megértethetik mindenkivel, hogy az Instagramra posztolt képek gyakran egyáltalán nem reálisak. Az igazság viszont az, hogy egy-egy hasonló fotó nem old meg semmit, és nem indít el drasztikus változást, hiszen azok is rendszeresen osztanak meg manipulált képeket, akik egyszer már megmutatták a retusálatlan valóságot.

Csak csillám takarta a nők testét

A Photoshop-mentes valóság fontosságára szerette volna felhívni a figyelmet az a 15 hétköznapi nő is, aki csillámmal a testén pózolt egy fotósorozat kedvéért. Sokáig szégyenlősek voltak, és rejtegették alakjukat, most azonban levetkőztek, és megmutatták: úgy gyönyörűek, ahogy vannak.

Ezt is szeretjük