Olyat mutatnak a nők az Instán, amit eddig nem mertek - Sokan szégyenkeztek ezért az apróságért
Ellepték az Instagramot a nők csípőjükről készített fotói, méghozzá azzal a céllal, hogy mindenkit bátorítsanak.

hipdips cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére a thigh gap, azaz a combok közötti rés divatja már rég elavultnak számít, aminek minden nő örülhet, hiszen nem is tudunk elképzelni annál nagyobb butaságot, hogy csak azoknak jó az alakjuk, akiknek nem ér össze a combjuk. Pedig az Instagramon egy ideig sok kép ezt az irreális elvárást hangsúlyozta.

Ma már a legtöbben tudják, hogy ez nem testsúlytól, hanem alkattól is függ, hiszen akiknek keskenyebb a csípőjük, szinte lehetetlen, hogy ne érjen össze a combja. Erre is jött létre a no thigh gap kampány is, aminek során a nők valós és őszinte képeken mutatták meg, hogy nincs combrésük, mégis szép az alakjuk. Most ismét egy ehhez hasonló, pozitív projekt söpört végig a képmegosztó oldalon, méghozzá a csípőformával kapcsolatban.

Ezért fotózzák a csípőjüket a nők

A retusált címlap- és reklámfotók hatására ugyanis mindenki azt hiszi, hogy egy női csípő akkor szép igazán, ha tökéletesen kerek, pedig ez nem igaz. Rengetegen vannak, akiknek van egy apró kis mélyedés található a csípőjük oldalának felső részén, ami nem azért van, mert van rajtuk egy kis felesleg, vagy mert nem tornáztak eleget, hanem egyszerűen genetika és alkat kérdése, mégis sokakat zavar, és a legtöbben szégyellik. Néhány bátor nő azonban bebizonyítja, hogy egyáltalán nem kellene, méghozzá úgy, hogy #hipdips hashtaggel posztolnak retusálatlan képeket őszinte és inspiráló vallomásokkal, valamint az egyikük még annak is utánajárt, miért jön létre ez a kis mélyedés.

Ezt is szeretjük