Őszinte fotón mutatta meg narancsbőrös fenekét a fiatal modell - A képpel a többi nőnek üzent
A cellulitisz miatt egy nőnek sem kellene szégyenkeznie.

charli howard cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több híresség vállalja be, hogy retusálatlanul mutatja meg a testét, hogy bebizonyítsák, bizony nekik is vannak apró tökéletlenségeik.

A modell, Charli Howard pedig még egy All Woman Project nevű mozgalmat is létrehozott, ami Photoshop-mentes kampányokat készít, hogy a nők valós oldalát tárják a nyilvánosság elé, és véget vessenek az irreális elvárásoknak önmagunkkal és a testünkkel szemben.

A narancsbőr teljesen természetes

A lány - akit egyébként régebben éppen a súlya miatt dobtak ki egy modellügynökségről - pedig most a saját testéről posztolt egy nagyon őszinte fotót, amin a narancsbőrös popsiját mutatja meg. A képhez ráadásul egy fontos üzenetet is írt.

- Annak ellenére, hogy mindennap edzek, futok és guggolásokat csinálok, nekem is van narancsbőröm. Egy lányiskolába jártam, ahol mindig irigyeltem a többieket, mert tökéletesnek láttam a testüket. Ráadásul ha kinyitok egy magazint, a benne pózoló modelleknek és sztároknak sosincs cellulitiszük - írta Charli, aki azt is hozzátette, hogy régen ezért úgy érezte, szégyellnie kell a narancsbőrét. Mára viszont már megtanulta, hogy egyáltalán nem kell aggódnia miatta. - Tudom, hogy nem leszek tőle csúnyább, és nem is kell miatta szégyenlősködnöm. Te se tedd! Ahogy Kendrick Lamar is mondaná: Mutass nekem annál természetesebbet, mint egy striás popsi! - üzent a lány a követőinek. Nem is csoda, hogy a képét már 4500-an lájkolták!

They say do something each day that scares you, so re-posting this is mine for the day. Despite the fact I speed walk everywhere, squat, run and occasionally do @pure_barre, I'm still left with cellulite. I went to an all-girls' boarding school and really used to envy the girls in my class who seemingly had none, and whose bodies looked, to me, nothing less than perfect. Whenever I opened magazines, the models and celebrities I saw didn't have cellulite either - and if they did, they were shamed in the tabloids because of it, or knocked off their perch by nasty journalists who probably have it themselves. (Note: fuck you.) As a result, I felt like my cellulite was shameful, or an oddity. It wasn't until I got older and saw other women's bodies that I realised HOW BLOODY NATURAL IT IS. ✔️ It's nothing to be ashamed of. Your boyfriend isn't gonna care if you have it, and if he does, dump him for his mate. 💁🏻 Just kidding (or am I?). Don't get me wrong - my cellulite isn't my favourite part of my body, nor is it something I shout from the rooftops about. But I know it doesn't make me any less ugly, or is something I need to feel embarrassed about. ✖️ So don't let it make you feel that way, either! In the words of my old pal Kendrick Lamar, "Show me something natural like ass with some stretch marks" 🍑🍑🍑💪🏼💪🏾💪🏿💪🏻💪🏽 #iamallwoman @allwomanproject @heatherhazzan

Charli Howard (@charlihoward) által megosztott bejegyzés,

Ezt is szeretjük