Az évek és a testsúly csupán számok: 50 feletti és molett nők mutatják meg, milyen az igazi szépség

Ősz hajjal, ráncokkal, úszógumival vagy narancsbőrrel is gyönyörűek.

allwoman cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Szerencsére egyre több fotón látni a tökéletesre retusált, csontsovány és irreálisan fiatal modellek helyett valódi nőket, méghozzá Photoshop nélkül. Számos molett nő mutatta már meg a testét a világnak bevállalós fotósorozatokon, nem is beszélve az ötvenes, hatvanas vagy akár hetvenes éveikben lévőkről, akik bebizonyították: a szépség kortalan.

Az évek és a testsúly csupán számok, mert nem ezektől függ, hogy valaki mennyire nőies, szép vagy vonzó. Rengetegen kampányolnak már azért, hogy ezt mindenkiben tudatosítsák, és önbizalmat adjanak a nőknek: az All Woman Project is ezért született meg, azóta pedig már több márka is felfigyelt rá, és a reklámkampányuk arcául választotta a fotókon szereplő nőket.

Retusálatlan képekhez vetkőztek le a nők

Az All Woman Project azért jött létre, hogy a nők valódi szépségét hirdesse, méghozzá csakis teljesen retusálatlan fotókkal. Példát szeretnének mutatni a fiatal lányoknak, önértékelést, önbizalmat adni a nőknek. Azt hirdetik, hogy mindenki gyönyörű, és mindenki képes megvalósítani a céljait attól függetlenül, hogy hány éves, milyent testalkattal rendelkezik, esetleg vannak-e szeplői, narancsbőre vagy egyéb szépséghibának titulált tökéletlenségei.

- Hisszük, hogy a méret, a kor vagy a bőrszín senkit sem korlátoz sem nőként, sem modellként. Minden testalkat, kor és etnicitás megérdemli, hogy helye legyen a médiában és a divatban, hogy világszerte segítsen másoknak abban, hogy magabiztosak és pozitívak legyenek, attól függetlenül, hogy milyen vélt hibáik vannak - írják az oldalon. A projektre több márka is felfigyelt már, például a Babor szépségmárka reklámjában is szerepelnek, szintén retusálás és smink nélkül ezek a nők. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük