Az évek és a testsúly csupán számok: 50 feletti és molett nők mutatják meg, milyen az igazi szépség
Ősz hajjal, ráncokkal, úszógumival vagy narancsbőrrel is gyönyörűek.

allwoman cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére egyre több fotón látni a tökéletesre retusált, csontsovány és irreálisan fiatal modellek helyett valódi nőket, méghozzá Photoshop nélkül. Számos molett nő mutatta már meg a testét a világnak bevállalós fotósorozatokon, nem is beszélve az ötvenes, hatvanas vagy akár hetvenes éveikben lévőkről, akik bebizonyították: a szépség kortalan.

Az évek és a testsúly csupán számok, mert nem ezektől függ, hogy valaki mennyire nőies, szép vagy vonzó. Rengetegen kampányolnak már azért, hogy ezt mindenkiben tudatosítsák, és önbizalmat adjanak a nőknek: az All Woman Project is ezért született meg, azóta pedig már több márka is felfigyelt rá, és a reklámkampányuk arcául választotta a fotókon szereplő nőket.

Retusálatlan képekhez vetkőztek le a nők

Az All Woman Project azért jött létre, hogy a nők valódi szépségét hirdesse, méghozzá csakis teljesen retusálatlan fotókkal. Példát szeretnének mutatni a fiatal lányoknak, önértékelést, önbizalmat adni a nőknek. Azt hirdetik, hogy mindenki gyönyörű, és mindenki képes megvalósítani a céljait attól függetlenül, hogy hány éves, milyent testalkattal rendelkezik, esetleg vannak-e szeplői, narancsbőre vagy egyéb szépséghibának titulált tökéletlenségei.

- Hisszük, hogy a méret, a kor vagy a bőrszín senkit sem korlátoz sem nőként, sem modellként. Minden testalkat, kor és etnicitás megérdemli, hogy helye legyen a médiában és a divatban, hogy világszerte segítsen másoknak abban, hogy magabiztosak és pozitívak legyenek, attól függetlenül, hogy milyen vélt hibáik vannak - írják az oldalon. A projektre több márka is felfigyelt már, például a Babor szépségmárka reklámjában is szerepelnek, szintén retusálás és smink nélkül ezek a nők. 

Ezt is szeretjük