Mindenki 45 évesnek tippelné, pedig valójában 61: a kétgyermekes anya elárulta titkait
A 61 éves Bobbi Parker Hallról első ránézésre senki nem tudja helyesen megállapítani a korát, ami nem is csoda. Nagyon fiatalos, és bombaformában van.

bobby parker hall cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

61 éves, ezt azonban első ránézésre senki nem mondaná meg róla: Bobbi Parker Hall hihetetlenül fiatalos külsejével rendszeresen becsapja az embereket. A kétgyermekes anyát a legtöbben 15-16 évvel fiatalabbnak tippelik, és alig akarják elhinni valódi korát.

Ez pedig nem is véletlen. A fitneszrajongó hölgy ugyanis bombaformában van, és úgy véli, soha nem volt még ennyire magabiztos, és sosem volt még ennyire elégedett a testével, mint most.

61 éves, de jóval fiatalabbnak tűnik a koránál

Mindig is vékony volt, ám ötvenéves kora körül nagyon zavarta az, hogy egy kicsit átalakult a teste, mert túlságosak soványnak tartotta magát, hasa viszont mégis kidomborodott. Ekkor kezdett el sportolni, és tudatosan odafigyelni a táplálkozására, de a kardiózással nem tudta elérni a várt eredményt, ezért emellett súlyzózni kezdett. A váltásnak hamar meglett az eredménye: izmai egyre szebben kirajzolódtak, testét pedig olyanra tudta formálni, amilyenre szerette volna. Elárulta, szerinte mi a titka fiatalos külsejének: étkezési, sportolási és bőrápolási szokásairól is mesélt.

Képek: Instagram, Facebook.

Ezt is szeretjük