Sikeres modell lett az egy karral született kislányból - Thalia csak úgy ragyog a boldogságtól képein

Az egy karral született Thalia imádja a modellkedést. A hatéves kislányt még magabiztosabbá teszik a róla készült képek.

thalia cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A most 39 éves édesanya, Kerrie Coultas húszhetes terhesen tudta meg, hogy gyermeke bal karja a könyökétől lefelé hiányzik. A hír sokkolta, és sem az orvosoknak, sem neki fogalma sem volt arról, mi okozhatta ezt a kislánynál. Évente körülbelül kétezer kisbaba születik hasonló részleges vagy teljes végtaghiánnyal.

Az anya mindent megtett Thaliáért, aki születése után szépen fejlődött, gyorsan tanult, és az évek múlásával tökéletesen megtanult egy karral élni. 

Gyönyörű modell az egy karral született kislány

Testi fogyatékossága semmitől sem tartotta vissza, ám társai hozzáállása egyáltalán nem mindig volt megfelelő. A gyerekek megbámulták őt, sőt sokan megkérdezték, mi baja a kezének, így a kislány már korán hozzászokott a csodálkozó tekintetekhez. Tavaly nyár végén azonban mindketten meglepődtek, amikor megkereste őket egy modellügynökség, hogy leszerződtessék a gyermeket. Thalia ma már sikeres modell, imádja, amit csinál, és elképesztően magabiztos kislánnyá cseperedett. 

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük