Divatkörkép 70 kiló felett
Boltlistával
Nem vagy 50 kiló, mégis szeretnél csinosan, nőiesen öltözködni? Segítünk, hogy megtaláld a legszexisebb összeállításokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Attól, hogy a súlyod meghaladja a hetven kilót, még nem kell kimaradnod a divat nevű kreatív játékból, és zsákruhába sem kell bújnod. Egy jól eltalált összeállítással optikailag több kilót is eltüntethetsz.

Ehhez persze az alsónak és a felsőnek egyaránt slankító fazonúnak kell lennie, és az sem árt, ha passzolnak egymáshoz. Íme, három olyan összeállítás, melyben nemcsak a súlyod tűnik kevesebbnek, de szexinek is érezheted magad.

Happy Lady – kis szériás modellek

A sportostól az elegánsig minden stílus képviselteti magát. A valamennyi korosztály számára megfelelő, de alapvetően fiatalos, kis szériás modellek ára normál körülmények között is alatta marad a piacinak, és egy részük most akciós is.
Pulóvert már 3600–5000 forint között kaphatsz, fekete, piros, kék és lazacszínben, gyöngy- vagy masnidíszítéssel.

A modellek viszonylag bő, de nem zsákjellegű fazonjuknak és nyújtottan kerek, illetve V-alakú kivágásuknak köszönhetően duplán karcsúsítanak, ráadásul roppant nőiesek.

Hasonló erényekkel bíró szoknyákat és nadrágokat is találsz a felsőkhöz. Előbbiek térd alatt végződnek, szabásuk alapvetően egyenes vagy lefelé bővülő, de mindegyikben van valami csavar, ami az összképet dögössé teszi. 5-6000 forintért vehetsz akár sima vagy hímzett kordszoknyát, akár kockás szövetszoknyát. A legkülönbözőbb színekben, illetve színösszeállításokban kaphatók – ez utóbbiak általában élénkebb és visszafogottabb árnyalatok ízléses kombinációi.

Az egyszerre vidám és elegáns Eszterházy-kockás, bársonynyomatos, szürke modell 7900 forintért lehet a tiéd. Ha inkább nadrágos vagy, választhatsz egy egyenes szabású, normál derekú farmert vagy szövetnadrágot. Áruk 6-8000 forint között változik.

A Happy Lady most jelentős kedvezménnyel kínálja Swarowski-kristályokkal és csipkével díszített, exkluzív termékcsaládjának tagjait, melyek természetesen egymással is kompatibilisek. A sztreccsfarmer 13 500, a szoknya 14 300, a mindkettőhöz illő blézer 12 700 forint. Első olvasásra talán elbizonytalanít az ár, de időtálló darabok, és hosszú távú befektetést jelentenek.

Cím: Budapest, VII. kerület, Károly krt. 3/c.

C&A

A ducibarát üzletpolitikájáról is ismert C&A-ban szintén tetőtől talpig felöltözhetsz. Az XL-es szekció most talán felsőben erősebb. A pamutmodellek között találhatsz egyszerű és aszimmetrikus szabásút, V-kivágásút és kerek nyakút. A tervezők szinte mindegyiket igyekeztek izgalmasabbá tenni valamilyen módon, például felvarrt zsebekkel, feltűnő gombokkal, netán egy rafinált vonalvezetéssel. Ennek köszönhetően az egyszínűek sem unalmasak, de persze több spiritusz van a virágmintás, valamint a kocka- és virágmintát ötvöző darabokban.

Áruk a barátságosnak mondható 4990–6990 forintos határon belül mozog.
Ha egy elegánsabb darabra van szükséged, érdemes szétnézned a blúzok között. Van köztük törökös beütésű virágmintás, fekete-fehér-lila csíkos bevarrásokkal és diszkrét gombokkal, fekete-fehér kockamintás kevés fodorral – hogy csak a legsikerültebb modelleket ragadjuk ki. A közös pontot a fazon jelenti, ami minden esetben bő, de sohasem annyira, hogy a modellt formátlanná tegye, valamint a 6990 forintos ár.

Ugyanennyibe kerül a mell alatt húzott, tunikára hajazó, rózsaszín pulóver, valamint a kétféle kötésmintával készült, nagy gombos, lila kardigán.
A szoknyaválaszték nem különösebben széles, nadrágot viszont garantáltan kapsz a felsőhöz. Az egyenes szárú, normál derekú farmerek ára 6990–8990 forint. Némelyiket feltuningolták egy kis hímzéssel vagy koptatással, mások teljesen sallangmentesek. Ha formás a lábad, választhatod a térd alatt végződő, fekete változatot kevesebb, mint 5000 forintért.

A C&A magyarországi üzleteit ezen a linken találod.

Ulla Popken

Ha valami különlegesre vágysz, érdemes ide betérned. A cég átfogó kollekciót kínál, a fehérneműtől a nagykabátig, a hétköznapitól az alkalmiig, sőt, sportruházatot és kiegészítőket is. Az átfogó jelleg a stílusok tekintetében is igaz: egyes modellek kimondottan fiatalosak, intenzív színekkel, eklektikus fazonokban, mások a zártabb, konzervatívabb irányvonalat képviselik.
A termékek legnagyobb része természetes anyagokból készült, ami a relatíve magas árakban is megmutatkozik. Blúzok 12 000, nadrágok 11 000, kabátok és blézerek 17 000, pólók 4500 forinttól kaphatók, de mindig van valamilyen leértékelés.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük