A 3 legnőiesebb ruhafazon
Hasra esnek tőle a pasik
Ne mindig a jól bevált farmer-póló kettős mellett dönts. Egyberuhát bátran viselhetsz hétköznap is, hidd el, sokan megfordulnak majd utánad.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mondhatjuk, hogy az egyberuha a virágkorát éli, hiszen inkább a rockos, farmeres vonal van divatban, mégsem szabad megfeledkezni róla, hiszen nagyon nőies. A legtöbben elegáns partira, esküvőre veszik fel, pedig hétköznap is bátran viselhető. Egészen új, nagyon nőies oldaláról mutatkozhat be az, aki reggel úgy dönt, hogy egy bájos ruhát húz magára.

Három olyan fazont ajánlunk, mely diszkréten szexi, és akkor is bátran viselheted, ha alakod nem a legtökéletesebb. Az egészen csöpp, mini fazonokat tartogasd viszont inkább partira, mert nem biztos, hogy a főnököd díjazza a keveset takaró ruhadarabokat.

A-vonalú

A szinte mindenkinek jól álló fazon fent szűk, és fokozatosan bővül. Ha deréktájon van rajtad egy kis felesleg, akkor tökéletes választás, hiszen mell alatt vagy derékban szabott modellről van szó, így, ami lejjebb van, az már diszkrét takarásba bújik. Ha nincs gond az alakoddal, akkor is alapdarab lehet a ruhatáradban. Ez a szabás azért is jó, mert számtalan stílussal kompatibilis, ingruhaként, sportosabb verzióban ugyanolyan szexi, mint a nagyon nőies empire-szabás, ami a lágy esésű anyagokból szebb.

Az öv a legjobb kiegészítő az A-vonalú ruhához, amennyiben derékban vagy kicsit lejjebb szabott. Széles, szorosra húzott öv dukál mellé, ami hangsúlyozza a derék vékonyságát, és eltereli a figyelmet egyéb testrészeidről. Az egyszerű ruhát dobd fel feltűnő bizsukkal és egy szép, magas sarkú cipővel.

Enyhe retró

Biztosan te is láttál már olyan filmet, mely az ötvenes években játszódik. A bő, suhogó szoknyás egyberuhák a ringó csípő ünneplésére születtek. Ez a fazon jótékonyan takarja a nagy popsit, viszont túl széles csípőhöz nem ajánlott.

Természetesen nem kell olyan széles szoknyát viselned, mint annak idején, valljuk be, az picit furcsa lenne, de a rakott hatású szoknyarész igencsak csábos.

Ha nem szereted az egyberuhákat, akkor egy szűk felsővel vagy inggel és bő szoknyával ugyanilyen hatást érhetsz el. Ha a szoknyarész túlér a térdeden, akkor különösen figyelj oda a cipősarokra, főleg, ha nem a leghosszabb lábakkal áldottak meg az égiek.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Pánt nélkül

Nem éppen biztonsági játék, de hihetetlenül szexi a pánt nélküli ruha. Kis mellűek is bátran viselhetik, sőt, inkább nekik ajánlott. Ennél a szabásnál, mivel éppen elég feltűnő, jó, ha egyszerű a minta és a szín. Választhatsz olyat, ami mellben szabott, kétoldalt magasított, és még inkább hangsúlyozza a kebleket, de olyat is, ami egyenes. Amikor felpróbálod, emeld a magasba a karodat, hogy lásd, a helyén marad-e a ruha felső része, és nem villan-e elő a melltartód. Természetesen pánt nélküli verzió dukál hozzá, a szilikonos pántokra jobb nem is gondolni. Egy blézer vagy boleró tökéletes kiegészítője lehet a ruhának, ahogyan egy hosszabb nyaklánc is.

Vedd figyelembe, hogy bizony a dekoltázsod fókuszba kerül, ezért fordíts rá figyelmet, hogy a bőr bársonyos legyen.

Néhány tipp

  • A nappal is viselt ruhát elég néhány feltűnőbb kiegészítővel és egy extra nőies magassarkúval feldobni, és ugyanúgy megállja a helyét a partiban, mint nappal.
  • A maxiruha magas lányoknak való, az extra mini pedig csak akkor viselhető biztonsággal, ha nem kell leülni benne, mert így túl sok minden látszódhat.
  • A túl nagy minták kerülendőek, mert nagyon szélesítenek, és ez különösen igaz a ruháknál.
Ezt is szeretjük