5 meglepő divatötlet, hogy mindig jól érezd magad a bőrödben

A stílus hozzáállás kérdése. Íme, öt olyan időtlen ruhadarab, mely az egekbe tornázza az önbizalmadat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A stílus nem pénz kérdése. Az, hogy hogyan passzintod össze a ruháidat, sokkal fontosabb, mint az, hogy mennyit fizettél értük. Sok nő gondolja úgy, hogy a kis pocakja vagy az átlagnál kisebb cicije gátat szab annak, hogy magabiztos és stílusos legyen, holott ez egy hatalmas tévedés.

Legyél akár teltkarcsú vagy aprócska nádszál, ahhoz, hogy tökéletesen sikkes legyél, nem kell, hogy a tested tökéletes legyen. A legtöbb stílusos nőnek nincs modellalkata. A sikerük titka abban rejlik, hogy tudják, mi áll jól az alakjukon, és előnyt kovácsolnak abból, amijük van.

Az egyetlen fontos dolog a hozzáállásod. Ha úgy érzed magad, mint egy szürke egérke, mások is úgy néznek majd rád. Ha úgy sétálsz, mint egy nagymenő, úgy is mutatsz majd, mint egy nagymenő - ez ennyire egyszerű. Szabadulj meg minden olyan ruhadarabtól, mely aláássa az önbizalmad. Pár ötlettel segítünk kiválasztani azt az öt elengedhetetlen darabot, mely biztosan az egekbe repíti az önbizalmadat.

Feltűnő cipő

A legszürkébb összeállítást is feldobhatod egy ütős, színes cipellővel. Egy fekete kosztümmel párosított piros tűsarkú hihetetlen hatást kelt, hiszen amellett, hogy kikezd a férfiak fantáziájával, hatalmas erőt és önbizalmat sugároz, ami egy tárgyaláson nagyon jól jöhet. Szerencsére egyre több üzletben és elérhető áron lehet találni huncut kis topánokat, melyek a legegyszerűbb farmer-póló kombinációt is vagánnyá változtatják.

A tökéletes kis fekete

Természetesen nem kell feltétlenül feketének lennie, csak az a lényeg, hogy legyen egy olyan szexi, de elegáns ruhád, melyben elmehetsz egy bárba a barátokkal, de megjelenhetsz egy céges rendezvényen is úgy, hogy minden szem rád szegeződjön. Egy olyan kis koktélruha, melyben dögösnek érzed magad, kellő önbizalmat ad a világegyetem meghódításához. A tökéletes hatás eléréséhez érdemes egy olyan ruhát választanod, melyet szó szerint rád öntöttek. Talán kicsivel drágább egy méretre szabott darabot vásárolni, de gondolj arra, hogy ez több éves befektetés, és nem csak egyszer veszed fel, hiszen sosem megy ki a divatból, és pár színes kiegészítővel egy teljesen új ruhát varázsolhatsz belőle.

Néhány hasznos tipp

  • Inkább öltözz elegánsabban, mint kellene, de soha ne legyél slampos.
  • Egy egyszerű alsóhoz válassz valami díszes felsőt.
  • Nézd át a régi kiegészítőidet, hátha újra divatba jött valami.
  • Nyugodtan viseld a nagymamád antik ékszereit.
  • Soha ne vegyél olyan ruhát, ami nem jó rád, vagy nem érzed benne jól magad.
  • A fehérneműk terén is törekedj arra, hogy az általad elérhető legjobb minőséget válaszd.

Hatalomtáska

Kell, hogy legyen egy olyan táskád, mely drágának és minőséginek tűnik, még akkor is, ha ez nem is felel meg feltétlenül a valóságnak. Egy szép, fekete bőrtáska szintén kortalan darab, és bárhová magaddal viheted az irodától kezdve a shoppingolásig. Egy ilyen gyönyörű táska tekintélyt parancsoló komolysággal lifeg majd a kezedben, és bebiztosítja, hogy mindenki komolyan vegyen.

Egy dögös farmer

Kényelmes, sportos, szexi. Munkába, buliba, szaladgálni - mindenkor és mindenhol tökéletes választás. Nem érzed magad feszengve, mégis kiemeli az előnyeidet, és képes elrejteni a hátrányos részeket. Bármivel kombinálhatod éppen az adott hangulatodnak vagy szituációnak megfelelően. Ez is időtálló darab, úgyhogy több színben és fazonban is érdemes otthon tartani belőle.

Ballonkabát

Ha az amerikai detektíveknek olyan jól bevált, te miért ne próbálnád ki? Klasszikus és egyben modern darab, a manapság kapható szűkített fazonúak pedig csodásan követik az alakodat. A benne rejlő férfias-nőies ellentét pedig nagyon izgalmassá és figyelemfelkeltővé teszi. Ha biztosra akarsz venni, válaszd az univerzális feketét, de, ha egy kicsit merészebb vagy, akkor mindenképpen egy színes darabot vigyél haza.

Ezt is szeretjük