Balesete után elvesztette mindkét lábát, most modellként tündököl: a 24 éves Lexie sosem adta fel a küzdelmet
A fiatal lány folyamatosan hihetetlen erővel küzd azért, hogy visszanyerje régi életét. Modellfotóin is magabiztosan pózol.

lexie bader cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A személyi edzőként dolgozó Lexie Bader mindig is imádta a sportokat, az egyik kedvence a snowboardozás volt, ám egy 2013-as baleset az egész életét megváltoztatta. Esése után kórházba szállították, de sérülése annyira súlyos volt, hogy az elkövetkező időszakban a jobb lábán tíz, a bal lábán húsz műtétet kellett végrehajtani.

Az orvosok mindent megtettek, hogy újra járhasson, de a lány egyre nagyobb fájdalmakkal küzdött. 2018-ban felfedeztek nála egy ritka idegrendszeri betegséget, a komplex regionális fájdalomszindrómát, ami a sérülés vagy a műtétek miatt alakult ki nála.

Balesete után sem hagyott fel a modellkedéssel

Állapota annyira súlyos lett, hogy sem dolgozni, sem aludni nem tudott, ezért az orvosok azt javasolták neki, amputáltassa a bal lábát, hogy megszabaduljon a kínoktól. 2019-ben megtörtént a beavatkozás, Lexie pedig folyamatosan küzdött, hogy visszakaphassa régi életét. Nem mindegy úgy alakult, ahogyan szerette volna, de sosem adta fel: ma már modellként tündököl protéziseivel.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük