A gyönyörű Down-szindrómás modell az egész divatvilágot meg akarja változtatni: Mikayla Holmgren inspiráló története
Mikayla Holmgren már történelmet írt egy szépségversenyen, most azt tűzte ki célul, hogy ő legyen az első Down-szindrómás modell, aki a Sport’s Illustrated magazinban szerepel majd.

mikayla holmgren cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 26 éves Mikayla Holmgren elhatározta, hogy megváltoztatja a divatvilágot, és nagyon jó úton halad afelé, hogy beteljesítse célját.

2017-ben már történelmet írt, amikor ő lett az első Down-szindrómás modell, aki elindult a Miss USA szépségversenyen, most pedig a Sport’s Illustrated magazint akarja meghódítani.

A Down-szindrómás modell inspiráló története

Születése után az orvosok azt mondták a szüleinek, egyáltalán nem biztosak abban, hogy lányuk valaha beszélni vagy járni fog. Mikayla azonban rácáfolt a szakértők véleményére, és elképesztő karriert futott be. Reméli, hogy inspirálhatja azokat, akik hozzá hasonlóan pluszkromoszómával születtek. Le akarja dönteni a divat- és modellvilágban felépített korlátokat, és be akarja bizonyítani, hogy semmi sem lehetetlen. Bár a Sport’s Illustratedbe egyelőre nem fogadták el a jelentkezését, nem adja fel, és jövőre is újra próbálkozik majd.

Képek: Northfoto, Instagram/mikholmgren_inspiring_others.

Ezt is szeretjük