Teljesült a Down-szindrómás lány álma: soha nem adta fel, hogy modellként dolgozhasson
Chelsea Werner először sportolóként, majd modellként lett sikeres.

chelsea werner cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chealsea Werner története inspiráló bizonyítékként szolgál arra, hogy az álmokat sosem szabad feladni, és valóban érdemes küzdeni értük. Megmutatta: attól, hogy nem olyan, mint a legtöbben, ugyanúgy lehet sikeres még a modellszakmában is.

A fiatal Down-szindrómás lány először a gimnasztika területén ért el lenyűgöző eredményeket, majd elhatározta, hogy a divatszakmában szeretne érvényesülni. Vágyairól pedig a sok visszautasítás ellenére sem mondott le.

A Down-szindrómás lány megvalósította álmait

Chelsea a kaliforniai Danville-ben született, és az orvosok egészen kétéves koráig úgy vélték, lábra állni sem lesz képes. A lány azonban rácáfolt a szakértőkre, és nagyon jól fejlődött. Szülei igyekeztek mindenben segíteni, és megismertették rengeteg sporttal, hogy fejlesszék mozgását. Chelsea végül a gimnasztikába szeretett bele. Bár az orvosok úgy gondolták, igencsak korlátozottak a lehetőségei, ő addig edzett és küzdött, amíg számos díjat össze nem gyűjtött, többek között kétszer is világbajnoki címet nyert. Már profi sportoló volt, amikor érdekelni kezdte a divatvilág: arról álmodozott, hogy modell lesz. A sok visszautasítás után végül ebben a szakmában is sikeres lett.

Képek: Instagram/showtimewerner.

Ezt is szeretjük