Teljesült a Down-szindrómás lány álma: soha nem adta fel, hogy modellként dolgozhasson

Chelsea Werner először sportolóként, majd modellként lett sikeres.

chelsea werner cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Chealsea Werner története inspiráló bizonyítékként szolgál arra, hogy az álmokat sosem szabad feladni, és valóban érdemes küzdeni értük. Megmutatta: attól, hogy nem olyan, mint a legtöbben, ugyanúgy lehet sikeres még a modellszakmában is.

A fiatal Down-szindrómás lány először a gimnasztika területén ért el lenyűgöző eredményeket, majd elhatározta, hogy a divatszakmában szeretne érvényesülni. Vágyairól pedig a sok visszautasítás ellenére sem mondott le.

A Down-szindrómás lány megvalósította álmait

Chelsea a kaliforniai Danville-ben született, és az orvosok egészen kétéves koráig úgy vélték, lábra állni sem lesz képes. A lány azonban rácáfolt a szakértőkre, és nagyon jól fejlődött. Szülei igyekeztek mindenben segíteni, és megismertették rengeteg sporttal, hogy fejlesszék mozgását. Chelsea végül a gimnasztikába szeretett bele. Bár az orvosok úgy gondolták, igencsak korlátozottak a lehetőségei, ő addig edzett és küzdött, amíg számos díjat össze nem gyűjtött, többek között kétszer is világbajnoki címet nyert. Már profi sportoló volt, amikor érdekelni kezdte a divatvilág: arról álmodozott, hogy modell lesz. A sok visszautasítás után végül ebben a szakmában is sikeres lett.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Instagram/showtimewerner.

Ezt is szeretjük