A 3 legszexibb ruhadarab a férfi szerint

A férfiak legtöbbje azt mondja, hogy nem érdekli az öltözködés, de azért nekik is megvannak a maguk kedvencei.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A nők nem csupán a férfiaknak akarnak tetszeni, hanem maguknak is, és bizony az önbizalom nem egyedül az erősebbik nem véleményén alapszik, hanem a többi hölgy ítéletén is.

Mégis, talán a pasik véleménye érdekli a nőket leginkább, hiszen nekik szeretnénk tetszeni elsősorban. Ezért megkérdeztünk néhány férfit, mely ruhadararabokat tennék a képzeletbeli toplistára.

Ami mindent visz

A megkérdezett férfiemberek a toplista tetejére a harisnyakötőt és a combfixet tették. Nem baj, ha nem látszik, és csak az illetékes fedezheti fel, ha combfixbe bújtatott lábakat sodor eléjük a jó sors, akkor végük van.

És, hogy miért? Mert nagyon nőies, viselőjét titokzatossá teszi, és persze nem mellesleg van benne egy pici rosszlányság, ami ugye, sosincs ellenére a férfinak.

Tudjuk, hogy a combfix nem éppen hétköznapi viselet, mégis érdemes akár egy szimpla szerdán is felhúznod, akár a nadrág alá is. Egyrészt a párod egész nap csak erre tud majd gondolni, másrészt hihetetlen nagyot dobhat az önbizalmadon, ha tudod, hogy milyen szexi titkot viselsz.

Valódi ruhák

Kicsit komolyabb vizekre kormányozva a férfinépet, megkértük őket, fejtsék ki, mely ruhadarab az, ami látszik is, és amit kedvelnek is. A szoknya érdekes módon alulmaradt a ruhával szemben. A nadrág pedig akkor jó, ha feszes. A divatértőbbek hozzátették, hogy egy nő természetesen csak olyan ruhát viseljen, ami jól áll neki. A ruha azért lett befutó, mert nőies, finoman vagy éppen hangsúlyosan követi a test vonalát, és megmutatja a lábakat. Ebből rájöhettünk, hogy nem a földig érő darabokat részesítik előnyben. Többen megjegyezték, hogy sajnos sokkal kevesebb nő visel ruhát, mint kellene.

A második helyre szorult a szoknya, és első körben a minél rövidebb, annál jobb felkiáltás is elhangzott. De volt, aki megjegyezte, hogy más nőkön szereti a minit, de a feleségén nem igazán, ugyanis tisztában van azzal, hogy a többi férfi megbámulja majd élete párját. Érdekes ellentmondás.

A nadrág, ami többeknél egyenlő volt a farmerral, legyen feszülő. Amikor rákérdeztünk, hogy mit viseljen az, aki nagynak tartja a fenekét, legyintettek, hogy a nők sokkal kritikusabbak magukkal, mint kellene.

És a felsők?

Hogy északibb tájakra evezzünk, a felsők kérdését vetettük fel. A hangsúlyos, de nem hivalkodó dekoltázs mindig jó. Néhányan elmondták, hogy néhány nő bizony átlépi a mértéket, és nem szexis lesz, hanem az ősi mesterség képviselőjének tünteti fel magát. Többen megjegyezték, hogy a hölgyeknek nem szabadna felhúzni az orrukat, ha esetleg egy férfiember belefeledkezik a látványba. Ha valaki nem szeretné, hogy megnézzék, ne tegye ki az ablakba a ciciket.

Az egyszerű felsőket némi díszítéssel sokkal szebbnek tartják, mint a túlcsicsázott, csillogó darabokat. Van, aki ellenállhatatlannak tart egy férfias szabású inget, de a feszes, kötött pulcsikkal sem volt gondja senkinek.

Stílustippek férfiaktól

Amikor elérkeztünk ahhoz, hogy milyen stílus az ideális, akkor a nőies szó dominált a válaszok között. Az, hogy milyen is a nőies stílus, már nehezebb diónak bizonyult. Bizonyosan nem sportos, és szoros összefüggésben áll az ápoltsággal és a mozgással.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az urak - úgy látszik - mindig engedékenyebbek, ha idegen hölgyekről van szó, és nem a barátnőjükről, így a szexisebb ruhadarabokat is másokon látja szívesebben a nagy többség. Persze akadt olyan tesztalany is, aki nagyon is szívesen veszi, ha kedvesét mások is észbontónak találják.

A mi nem tetszik kérdésre a semmilyen, illetve a sportos-férfias szavak hangzottak el. A milyen is a semmilyen stílus kezdetű kérdésre adott válaszból kiderült, hogy a férfiak igenis észreveszik, ha egy nő összeválogatta az öltözékét. Nem kedvelik a surranókat, a bakancsokat és a nagy batyukat. A sportos stílus jó, ha nőies, ha azonban túlzottan fiús, akkor sajnos elveszik viselőjében a nő.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Visszafogottabb ízlésű megkérdezettjeink megemlítették, hogy a túlzottan kimódolt, az utolsó gombig passzoló szerelés bizony megriasztja őket.

A szexi viseletet sem szabad túlzásba vinni, ha ugyanis valaki túlzottan csábítónak akar látszani, bejöhet a számítása, de nem éppen hosszútávon.

Ezt is szeretjük