Milyen popsira milyen bugyi való?
Fenékformáló fazonok
Egy leheletnyi textillel is csodákat tehetsz, ha nem vagy elégedett a fenekeddel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bugyi, mondhatni, titkos ruhadarab, melyről jártadban-keltedben csak te tudod, hogy milyen. Ha azonban otthon lekerül a felsőruházat, egyáltalán nem mindegy, hogy mi van rajtad.

Nick Hornby Pop, csajok satöbbi című regényében olvasható az az elmélet, miszerint a kapcsolat hosszával egyenesen arányban nő a bugyi mérete is.

Te ne ess ebbe a hibába, hiszen ez a falatnyi ruhadarab igencsak nagy hatással van a férfiakra. Ráadásul hiába csak egy kevés textilről beszélünk, a bugyinak formáló hatása is van. Ha szeretnéd a legjobb formádat mutatni hátulról, akkor válassz popsidra való bugyit!

Ilyen bugyit válassz!

Kerek popsira

A francia bugyi igazán rafinált darab: bár társaihoz képest sok anyagot felhasználtak hozzá, nagyon szexi. A kisnadrágos fazon remekül hangsúlyozza a kerek formákat, és, ha úgy érzed, van takargatnivalód, akkor jótékonyan simul a dús idomokra. A kisnadrág fazont kompenzálandó érdemes csipkéset választani, ami nem takarja teljesen a popsit.

A lapos fenekű lányoknak sem kell lemondani a legkényelmesebb bugyitípusról. Válassz trükkös darabot, mely elölről nadrágnak tűnik, hátul viszont tanga, vagyis két félkörív a popsi tetején.

A nőiesebb csípőért

A klasszikus fazon egyáltalán nem unalmas, és nem nélkülözi az erotikát. Ha finom anyagból varrták, akkor ugyanolyan szexi lehet, mint a tanga, de segít abban, hogy a fenék és a csípő kerekebbnek tűnjön, arról már nem is beszélve, hogy nagyon kényelmes fazonról van szó.

A teli bugyi arra is kitűnően alkalmas, hogy a színekkel játssz. Ha slankítani szeretnél, akkor válassz csipkés feketét. Jó, ha tudod, hogy a tüll anyag, ami már nagyon áttetsző, erősíti a formákat. Éppen ezért lehet ideális azoknak a lányoknak, akik szeretnék kerekebbnek mutatni a hátsójukat. Ez esetben nyugodtan válassz rózsaszín vagy piros árnyalatút.

Ha nincs takargatnivalód

A tanga nem takar semmit, illetve csak igen keveset, így aztán csak akkor érdemes viselned, ha te is úgy érzed, hogy nincs mit elrejtened. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak tökéletes fenékre húzható a minibugyi, arról nem is beszélve, hogy a férfiak és a nők véleménye eltérhet az ideális fogalmáról, valószínűleg az erősebbik nem inkább a kerek, markolni valót választja, mint a picit és feszeset.

Nőies idomaidat még inkább hangsúlyozhatod, ha csak egy vékony pánt takarja a csípődet.

Lapos fenékre, mivel nem takar semmit, inkább a franciabugyi-tanga házasítást válaszd. Itt is igaz persze, hogy akkor érdemes formálni, ha nem vagy elégedett, feleslegesen nem kell rejtegetni.

Emelt fenék

Az utolsó csoportba nem a vadító darabok kerültek, hanem azok, melyekkel egy picit csalni lehet. Ahogyan a melltartóknál, úgy a bugyiknál is létezik a push up hatás. A kerek fenék, köszönhetően az olyan egészségesen telt nőknek, mint Jennifer Lopez, ismét divatba jött, így aztán sok lány inkább hozzáadna, mint elcsalna belőle. A fenékbetétes bugyi tökéletes formákat varázsol, ha azonban szűk ruha alá veszed, akkor vegyél fölé vastagabb harisnyát, hogy ne üssenek át a pótpárnák.

Ezt is szeretjük