Az 54 éves blogger elképesztően nőies és sikkes ruhákat visel - Carla nem hajlandó unalmas darabokat hordani

Az 54 éves Carla Rockmore színes szettjeiért rajonganak az Instán. Megmutatja, hogy a stílus és a divat kortalan.

50 feletti nő, Carla Rockmore stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A divattervezőként tevékenykedő Carla Rockmore 2020-ban, a pandémia alatt kezdett videókat, képeket posztolni szettjeiről, és gyorsan hatalmas sikerre tett szert. Ma már több mint 135 ezren követik Instagramját, ahol azt mutatja meg, hogy lehet valaki ötven felett is igazán egyedi, nőies és sikkes.

Az 54 éves nő színes, élénk ruhatáráért odavannak az emberek, és egyszerűen olyan szuperül viseli a divatos összeállításokat, hogy mindenkinek meghozza a kedvét ahhoz, hogy egy kicsit feldobja a ruhatárát.

Az 54 éves blogger stílusa

Carla úgy gondolja, hogy egy ötvenes éveiben járó nőnek tudnia kell, hogy ki is ő valójában, és mire vágyik, és megmutatja, hogy nincsenek olyan árnyalatok, trendek, amiket ne viselhetne valaki ennyi idősen. A lényeg csupán az, hogy mindenki azt vegye fel, amiben jól érzi magát, és ami megfelel az ízlésének.

A dizájner egyébként szórakozásnak és önkifejezésnek tartja az öltözködést, és azt akarja, hogy a korabeli nők ne érezzék magukat láthatatlannak, ne gondolják, hogy annak kellene lenniük. Az biztos, hogy rá mindenki felfigyel a neten és az utcán egyaránt: menő, csinos és ultrasikkes szettjeivel nem olvad be a tömegbe.

Előszeretettel visel kék, sárga, pink, piros vagy zöld összeállításokat, kedveli a különleges szabásokat és a derekát hangsúlyozó darabokat. Bár a megjelenése egyáltalán nem visszafogott, mégsem hat sosem túlzásnak.

Követőit is szuper tanácsokkal látja el, és mindenkit arra biztat, hogy kortól függetlenül merjen színt vinni az öltözködésébe, és ötven felett se féljen az élénkebb árnyalatoktól. Ez a rózsaszín-sárga kombináció például meglepő, mégis nagyon nőies.

Persze a feketét és a fehéret is kedveli, de mindig úgy válogatja össze outfitjeit, hogy legyen benne valami egyedi, valami kevésbé hagyományos, ami igazán feldobja a megjelenését. Itt például a szoknya szabása a hab a tortán.

Ez a sárga kabát meseszép, ráadásul tökéletes választás tavaszra. Nem beszélve arról, hogy A vonalú szabása kiemeli derekát.

Carla igazi nőies, modern divatikon ebben a pink szettben. Csak úgy sugárzik róla a magabiztosság.

A fekete nadrág-fehér blúz párosítás sokkal nőiesebb, ha bő szárú alsót és puffos ujjú felsőt választasz.

Carla nagyon jól tudja viselni az élénk, modern szetteket, és minden képével azt üzeni, hogy senki ne féljen a színektől, hanem mindenki bátran hordjon olyan ruhákat, amilyeneket igazán szeretne - kortól függetlenül.

Sokoldalú alapdarabok 50 feletti nőknek

Mutatjuk azokat, amelyekre minden ötven feletti hölgynek szüksége van. Kifinomultak, sokféleképpen variálhatóak, nem mennek ki a divatból, és jól kombinálva nemcsak a hétköznapokon, hanem akár fontosabb eseményeken is megállják a helyüket. Ráadásul - bár nem túl feszesek - az alakot sem rejtik el, és egyáltalán nem láttatják idősebbnek a viselőjüket. Ezekkel a kortalan darabokkal senki nem lőhet mellé.

10 divatos, sokoldalú ruhadarab, amire minden 50 feletti nőnek szüksége van: elegánsak, és remekül variálhatók

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük