„Nincs olyan ruha, amit egy 50 feletti nő ne viselhetne” - Az 56 éves blogger sikkes szettjeivel mindenkit inspirál

Az 56 éves Renia Jaz mesés szettekben hódít az Instagramon, miközben az ageizmus ellen is harcol.

Renia Jaz stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig sokan gondolják úgy, hogy bizonyos kor felett le kell mondani a sikkes ruhákról, és vannak olyan darabok, színek, trendek, amiket már nem illik hordani. Ez azonban egyáltalán nincs így. A legjobb, ha mindenki azt viseli, amiben igazán jól érzi magát, amiben igazán magabiztos, és nem engedi, hogy mások véleménye elbizonytalanítsa.

Az 56 éves Renia Jaz Instagramján és szettjeivel is az ageizmus ellen harcol. Arra szeretné biztatni a nőket, hogy kortól függetlenül bátran hordjanak mindent, ami az ízlésüknek megfelel.

Az 56 éves blogger zseniális, nőies stílusa

Mindig is rajongott a divatért, és 2016-ban hozta létre Instagramját családja biztatására, és ide kezdte posztolni zseniális szettjeit. Követői száma egyre csak nőtt, egy idő után pedig már a divat- és szépségmárkák is sorra keresték meg együttműködés reményében. Összeállításai a klasszikus stílust ötvözik a modern sikkel, a nőies ruhákat pedig néha maszkulin darabokkal teszi különlegesebbé. Imádja a trendeket, de talán még jobban szeret kísérletezni, ízlése pedig egyszerűen kifogástalan: zseniális, ultradivatos szetteket hoz össze, közben pedig arra biztatja az ötven feletti nőket, hogy ne úgy öltözködjenek, ahogy a társadalom elvárná azt tőlük.

- Nem gondolom, hogy lenne olyan ruha, amit egy 50 feletti nő ne viselhetne” - mondta Renia, aki ütős összeállításaival az ageizmus ellen is küzd. Mutatjuk kedvenceinket tőle.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram/venswifestyle.

Ezt is szeretjük