„Nincs olyan ruha, amit egy 50 feletti nő ne viselhetne” - Az 56 éves blogger sikkes szettjeivel mindenkit inspirál

Az 56 éves Renia Jaz mesés szettekben hódít az Instagramon, miközben az ageizmus ellen is harcol.

blogger cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig sokan gondolják úgy, hogy bizonyos kor felett le kell mondani a sikkes ruhákról, és vannak olyan darabok, színek, trendek, amiket már nem illik hordani. Ez azonban egyáltalán nincs így. A legjobb, ha mindenki azt viseli, amiben igazán jól érzi magát, amiben igazán magabiztos, és nem engedi, hogy mások véleménye elbizonytalanítsa.

Az 56 éves Renia Jaz Instagramján és szettjeivel is az ageizmus ellen harcol. Arra szeretné biztatni a nőket, hogy kortól függetlenül bátran hordjanak mindent, ami az ízlésüknek megfelel.

Az 56 éves blogger zseniális, nőies stílusa

Mindig is rajongott a divatért, és 2016-ban hozta létre Instagramját családja biztatására, és ide kezdte posztolni zseniális szettjeit. Követői száma egyre csak nőtt, egy idő után pedig már a divat- és szépségmárkák is sorra keresték meg együttműködés reményében. Összeállításai a klasszikus stílust ötvözik a modern sikkel, a nőies ruhákat pedig néha maszkulin darabokkal teszi különlegesebbé. Imádja a trendeket, de talán még jobban szeret kísérletezni, ízlése pedig egyszerűen kifogástalan: zseniális, ultradivatos szetteket hoz össze, közben pedig arra biztatja az ötven feletti nőket, hogy ne úgy öltözködjenek, ahogy a társadalom elvárná azt tőlük.

- Nem gondolom, hogy lenne olyan ruha, amit egy 50 feletti nő ne viselhetne” - mondta Renia, aki ütős összeállításaival az ageizmus ellen is küzd. Mutatjuk kedvenceinket tőle.

A cikk az ajánló után folytatódik

Képek: Instagram/venswifestyle.

Ezt is szeretjük