10 divatos, sokoldalú ruhadarab, amire minden 50 feletti nőnek szüksége van: elegánsak, és remekül variálhatók

Ezek a ruhadarabok egy nő szekrényéből sem hiányozhatnak ötven felett.

Ruhadarabok 50 felett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sok nő úgy véli, ötven felett már változtatnia kell az öltözködésén, és le kell mondania a sikkesebb, fiatalosabb vagy színesebb darabokról. Ez egyáltalán nem így van, hiszen a divat és a stílus nem kor függvénye.

Ha azonban valaki nem tudja, milyen ruhák állnának neki igazán jól, vagy melyek azok, amik elegánsak, nőiesek és sikkesek egyben, akkor érdemes beszereznie a következő jolly joker darabokat.

Divatos ruhadarabok 50 feletti nőknek

Mutatjuk azokat, amelyekre minden ötven feletti hölgynek szüksége van. Kifinomultak, sokféleképpen variálhatóak, nem mennek ki a divatból, és jól kombinálva nemcsak a hétköznapokon, hanem akár fontosabb eseményeken is megállják a helyüket. Ráadásul - bár nem túl feszesek - az alakot sem rejtik el, és egyáltalán nem láttatják idősebbnek a viselőjüket. Ezekkel a kortalan darabokkal senki nem lőhet mellé.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary, Pinterest, Instagram/venswifestyle.

Ezt is szeretjük