Az 55 éves blogger gyönyörűen hangsúlyozza széles csípőjét - Lucy szettjeit és öltözködési tippjeit imádják az Instán
Negyvenes éveiben indította el blogját, ma pedig már több ezer nőt inspirál szettjeivel.

dawn lucy cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dawn Lucy divatkereskedelmi diplomát szerzett, később azonban tanárként helyezkedett el. Ám a divat iránti szenvedélye mindig is erős maradt. Imádta a trendekkel foglalkozó műsorokat, később pedig már ő adott öltözködési tanácsokat barátainak. Mindezek mellett persze a vásárlásért is rajongott.

A negyvenes éveiben úgy érezte, inspirációra van szüksége, ezért a blogokhoz fordult, hogy ihletet merítsen. Az olvasottak és a látottak hatására viszont teljesen elbizonytalanodott. Azt tapasztalta, hogy az internet tele van ítélkezéssel és listákkal arról, hogy mit kell viselni, mit nem szabad hordani. Ha pedig valaki igazán sikkes akar lenni, akkor nagyjából egy egész dizájnerruhatárral kell rendelkeznie sok blogger szerint. Ezért is döntött úgy, hogy elindítja saját oldalát.

Az 55 éves blogger így hangsúlyozza széles csípőjét

Fashion Should Be Fun nevű oldalán és Instagramján olyan negyven feletti nőknek ad stílustanácsokat, akik divatosak szeretnének maradni, de nincs szükségük arra, hogy bárki is szabályozza az öltözködésüket. Ő maga egyébként külön kiemeli profiljában, hogy körte alakkal rendelkezik, képein pedig látszik is, hogy milyen gyönyörűen hangsúlyozza és formálja nőies idomait. 

Általában nem esik túlzásba összeállításaival, nem visel túlságosan feltűnő, különleges outfiteket, mégis mindig nőies. Kedveli a magas derekú anyuka- vagy egyenes szárú farmereket, melyek szépen kiemelik derekát és csípőjét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Előszeretettel visel mindig stílusos alapdarabokat, például fehér inget, mellényt és mokaszint.

Egészruhákból általában olyanokat választ, melyek lábszárközépig vagy bokáig érnek, derékban pedig szűkítettek. Ezt a darabot a virágminta és a kivágott dekoltázs teszik még sikkesebbé. És azt is megmutatja, hogy a nőiességhez nincs szükség magas sarkúra.

Egy fekete-fehér összeállítással nem lehet mellélőni, főleg akkor, ha farmerdzsekit is választ hozzá az ember. Az A vonalú midiszoknya remek választás széles csípőhöz, a sportcipő pedig lezserebbé teszi a szettet.

Nagyon dögös ez a karcsúsított derekú, piros egészruha. Dawn Lucy egyébként elárulta, úgy érzi, most éli élete egyik legboldogabb időszakát, ez pedig egyértelműen látszik is rajta.

Megmutatja követőinek, hogy a stílus kortalan, és semmiféle szabályt nem kell betartani ahhoz, hogy valaki csinos vagy divatos legyen. A legfontosabb, hogy ő jól érezze magát a saját bőrében.

Ruhadarabok, amikre minden 50 feletti nőnek szüksége van

Mutatjuk azokat a ruhákat, amelyekre minden ötven feletti hölgynek szüksége van. Kifinomultak, sokféleképpen variálhatóak, nem mennek ki a divatból, és jól kombinálva nemcsak a hétköznapokon, hanem akár fontosabb eseményeken is megállják a helyüket. Ráadásul - bár nem túl feszesek - az alakot sem rejtik el, és egyáltalán nem láttatják idősebbnek a viselőjüket. Ezekkel a kortalan darabokkal senki nem lőhet mellé.

Ezt is szeretjük