10 nőies tavaszi ruha, ami 50 felett mutat igazán: merj bátran színeket hordani!

Ezek a divatos tavaszi ruhák remek választások ötven felett. Csinosak, elegánsak, nőiesek és persze sikkesek is.

50 felett cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ötven felett sokan úgy gondolják, hogy már nem vehetnek fel bizonyos ruhákat, le kell mondaniuk a divatos szettekről vagy a vidám színekről, pedig ez egyáltalán nem igaz. Minden korban az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát az összeállításaiban, és ne mások véleménye, hanem a saját ízlése, stílusa alapján öltözködjön.

A tavaszi trendeket is bárki viselheti kortól függetlenül, de ha egy kicsit tanácstalan vagy, hogy mi az, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé, akkor érdemes körülnézned alábbi körképünkben, melyben sikkes ruhákat gyűjtöttünk össze.

Nőies tavaszi ruhák 50 felettieknek

Ötven felett sem érdemes kerülni a lágy, nőies szabású darabokat és a vidámabb árnyalatokat. Merj bátran színeket hordani, mert nemcsak a hangulatodat, hanem a külsődet is szuperül feldobják majd. A következő ruhák csinosak, elegánsak és divatosak egyben, de nem túl szűkek, nem is túl rövidek, és vannak köztük olyanok is, melyek szépen kiemelik a derekat, vagy épp nyújtják az alakot. Mintás és egyszínű darabokat is mutatunk, méghozzá árakkal, lelőhelyekkel együtt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük