10 nőies tavaszi ruha, ami 50 felett mutat igazán: merj bátran színeket hordani!
Ezek a divatos tavaszi ruhák remek választások ötven felett. Csinosak, elegánsak, nőiesek és persze sikkesek is.

50 felett cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ötven felett sokan úgy gondolják, hogy már nem vehetnek fel bizonyos ruhákat, le kell mondaniuk a divatos szettekről vagy a vidám színekről, pedig ez egyáltalán nem igaz. Minden korban az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát az összeállításaiban, és ne mások véleménye, hanem a saját ízlése, stílusa alapján öltözködjön.

A tavaszi trendeket is bárki viselheti kortól függetlenül, de ha egy kicsit tanácstalan vagy, hogy mi az, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé, akkor érdemes körülnézned alábbi körképünkben, melyben sikkes ruhákat gyűjtöttünk össze.

Nőies tavaszi ruhák 50 felettieknek

Ötven felett sem érdemes kerülni a lágy, nőies szabású darabokat és a vidámabb árnyalatokat. Merj bátran színeket hordani, mert nemcsak a hangulatodat, hanem a külsődet is szuperül feldobják majd. A következő ruhák csinosak, elegánsak és divatosak egyben, de nem túl szűkek, nem is túl rövidek, és vannak köztük olyanok is, melyek szépen kiemelik a derekat, vagy épp nyújtják az alakot. Mintás és egyszínű darabokat is mutatunk, méghozzá árakkal, lelőhelyekkel együtt.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük